Projects and Beach day!

Deltebre Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Hello hellooooo dear blog fans!

Últim dia complet de colònies... que ràpid que passa el temps! Com el primer dia de l’estada, avui hem tornat a fer les activitats tots junts: matí English i tarda activitats esportives. Us expliquem com ha anat a continuació!

Doncs just despertar-nos, hem esmorzat i hem ballat una mica per activar-nos. Posteriorment, hem començat amb les sessions d’English. Els primers minuts els hem destinat a polir allò inacabat i quan tots i totes ja estàvem a punt, han començat les presentacions de projectes davant dels companys i companyes. Alcatraz have been the first ones: han començat ensenyat el que han preparat per a la party d’avui: un photocall, un karaoke, una pinyata i alguna altra coseta. Després ha sigut el torn dels kids: Model ha fet un scape room al menjador i 4 Camins un joc de taula amb tot de reptes, tal i com ja sabeu. Els últims han sigut els més grans: Guantanamo. Han preparat un “Preguntad@s” per tots i totes. We have played it altogether and, honestly, it has been a blast!

Després de dinar ha sigut moment per workshops. Hem continuat amb els de sempre, però avui n’hem introduït un de nou: yoga! It has been really funny, but together with the monitors, kids and teens should practise their flexibility a little bit...

A la tarda ha tocat platja! Un autocar ens ha recollit a l’alberg i hem anat a Riumar. Allà, kids, teens, monitors i monitores hem pogut gaudir d’una estupenda tarda. Ens hem banyat, hem fet acrosport, hem intentat aguantar-nos amb les bodyboard i hem jugat a volley i a pales! La veritat és que la tarda ha passat volant! Bona senyal... no?

Les colònies estan arribant al final, i mirant enrere no ens podem creure la quantitat de moments inoblidables que hem viscut plegats durant aquesta setmana. Fa uns dies érem tots uns desconeguts i ara... ens hem convertit en una petita família!

Ah! Us fem updates dels presos i el seu pla. Sembla que la seva fuga és imminent! Ahir durant el joc de nit vam aconseguir un codi que ens facilitarà avui apagar els llums de la pressió i desactivar alarmes i portes. Evidentment we will help them! Aprofitarem aquesta nit que ens espera una big party per posar en marxa la seva escapada. A més d’ajudar-los, també hi ballarem, cantarem i ens ho passarem d’allò més i més bé!

See you tomorrow! Can’t wait to tell you all about this summer camp!

Sending a big big hug to everyone!

Equip de monitors i monitores.