Project and Pool day!

Deltebre Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Hello hello hellooo! How are you doing? Com porteu vosaltres la calor?

Here we are again, updating you about our fantastic days here. Un dia més d’aquesta estada superat!

Com cada dia, ens hem despertat a bon ritme i ballant zumba per agafar moltíssima energia. Avui ens hem llevat sense veure el sol, però ha anat passat el temps i el bon temps ha tornat.

Avui hem canviat l’ordre d’activitats, doncs the teens han començat el dia practicant their amazing English and going to the swiming pool in the afternoon whereas the kids have done it in the opposite order. La veritat és que ha anat molt i molt bé!

Tant kids com teens, a les sessions d’anglès, han començat amb una sèrie de jocs i dinàmiques com warming-up – i s’ha de dir que han rigut molt – i després de l’snack han treballat de valent amb els seus projects: estan quedant súper bé! Jocs de taula XL, un scape room, preparació de la discoteca de l'últim dia... una bona varietat de projectes! Pel que fa la part esportiva del dia d’avui, han realitzat una gimcana amb diferents challenges i proves per així agafar caloreta, que passada una estona ha tocat piscina! It has been fantastic!

Veient que el torneig de ping-pong d’ahir els hi va agradar molt, després de dinar n’hem tornat a fer un. A més, també s’ha establert un taller de zumba: don’t stop the music and let the rythm guide you!

Després d’aquest dia tan intens necessitàvem una dutxeta. Ara estem esperant per anar a sopar i tornar a carregar piles, que ens espera una nit molt interessant i plena de sorpreses! Hi haurà fuga de presó? Doncs encara no ho sabem....

Llavors tocarà reunir-nos amb els diferents grups de referència, parlar una miqueta i anar a dormir, que avui tots i totes hem de descansar moooooolt...

Com sempre, demà més i millor! Stay tunned!

Big hug for everyone,

Equip de monitors i monitores