The most energetic day!

Deltebre Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Hello helloooo!

Your favorite update of the day reporting from the hostel of Deltebre!

Segon dia de l’estada més que superat. Abans que res, informar-vos que durant el joc de nit vam aconseguir el codi que us comentàvem! Ja tenim accés a les càmeres de vigilància de la presó i podrem ajudar als presos! Ah, i ahir vam celebrar un altre aniversari, mireu que feliços!

Bé doncs avui ens hem llevat with a lot of energy to face the day. Hem esmorzat i, com sempre, hem ballat zumba una bona estona... ens encant! Seguidament, kids i teens s’han separat. Kids han començat el dia amb les English lessons, fent tot de jocs i activitats i avançant amb el súper projecte que tenen entre mans. Els teens, per contra, han començat el dia amb les activitats esportives: escalada, bici i caiac! Quin matí més complet!

Mentre estàvem dinant, hem conegut una altra presa. Sembla ser que és molt àgil i sàvia, i això pot ser de gran ajuda pels altres presos a l’hora d’escapar-se... oi? Veurem què passa. Després de dinar, hem fet un concurs de ping pong per agafar energia, que la tarda ens esperava! Alcatraz and Guantanamo have done rope climbing and kayak. What a blast! Meanwhile, Model and 4 Camins have stayed in the hostel and did their English lessons. They have both played some games and moved on with their fantastic projects.

Ara ens estem dutxant i preparant-nos per anar a sopar. Després, ens espera un joc de nit molt interessant. Ens podrem escapar de la presó? Demà us ho expliquem!

Ah, i com ja sabeu molt i mot bé, després del joc de nit ens reunirem per grupets per explicar-nos com estem, com ha anat el dia i desitjar-nos dolços somnis!

We will keep you up to date!

Sending big hugs!

Equip de monitors i monitores.