Learning about the rice field: Lo Polet!

Deltebre Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Hello, helloooo families!

Primer dia de colònies superat. Malgrat la calor, avui no hem parat i ens ho hem passat d’allò més bé. Us ho expliquem!

Al ser el primer dia, hem fet les activitats tots junts. Hem destinat el matí a l’activitat esportiva i la tarda a l’anglès. D’aquesta manera, tots els grups han pogut interactuar i conèixer-se una mica més. Recordeu que estem ambientats en una presó, de manera que els grups de referència tenen uns noms relacionats amb aquesta temàtica... Any guesses? Demà us els direm!

Bé, doncs al matí ens hem despertat ben d’hora, preparats per carregar molta energia, que Lo Polet ens esperava! Just després d’esmorzar, ens hem calçat i xino xano hem anat cap allà. Lo Polet és un espai d’aprenentatge sobre els arrossars i la seva història. A més a més, hem après a jugar a la bitlla catalana i ... ens hem pogut endinsar a l’arrossar! Hem acabat plens de fang, però ha estat d’allò més divertit! Abans de tornar cap a l’alberg ens hem netejat una mica al canal, però després de dinar hem aprofitat el temps lliure per dutxar-nos bé...  que la veritat, era bastant necessari!

A la tarda hem arrencat amb l’English! Tots i totes han conegut their fantastic English teachers and have started practicing English through ice-breakers and some games. Després de l’snack, hem jugat a un joc anomenat “Save the egg”. Sí, com us podeu imaginar, hem hagut de salvar ous! Per grups, han hagut de construir una mena de nau per protegir l’ou, doncs al tirar-lo des d’un balcó no es trenqués. Però no tot és tan fàcil... per aconseguir el material han hagut de contestar algunes preguntes en anglès i afrontar algun challenge. We’ve had a blast!

Després de sopar, ens hem reunit tots i totes al meeting point. Allà, hem explicat una dinàmica que durarà al llarg de tota la setmana, la prision box, i també hem començat amb el joc de nit!

Ja com una tradició, per acabar el dia ens reunirem per grups de convivència per compartir experiències i emocions, i tot allò que es necessiti parlar. Llavors ens desitjarem bona nit... i a descansar!

No us perdeu el blog de demà, que comencen les rotacions esportives i d’anglès. We are looking forward to it!

That’s all for now. We will keep you up to date!

Good night and sleep well!

Equip de monitors i monitores.