Last day of rotas in Deltebre!

Deltebre Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Hello helloooo! How are you doing families? Nosaltres súper bé!

Ahir a la nit vam poder esbrinar, a partir d’un joc de nit, quina era la guixeta de la presa que es va fugar ara ja fa uns dies. A dins hi vam trobar el seu diari personal, on explicava la seva estratègia per escapar-se. Els presos que encara estan aquí se senten traïts, però tot i això, no perdren l’esperança per escapar-se també. Creiem que tenen algun pla en ment per accedir a la sala de vigilància... veurem què passa!

Avui ens hem llevat sense veure el sol: it was raining cats and dogs! Però això no ens ha impedit seguir amb la tradició de la zumba: el menjador s’ha convertit en una sala de ball. Passats uns minuts la pluja ha parat i ja hem engegat motors per encarar el dia.

Avui ha sigut l’últim dia de rotacions, i per tant tots els grups de convivència han dut a terme l’activitat esportiva que els hi faltava. Com ahir, han començat els kids amb les activitats esportives: Model han fet caiac i 4 Camins han fet escalada. Han tornat ben contents i contentes! Mentrestant, Alcatraz i Guantanamo han gairebé acabat els seus English projects. Alcatraz is preparing the disco for the last day and Guantanamo has done a version of the ‘preguntados’ game. They are really cool!

A la tarda, kids han avançat amb els seus projectes: Model s’ha inventat un scape room i 4 camins ha creat un joc de taula XL. Els últims minuts de la sessió s’ha destinat a un ‘random quiz’ amb diferents challenges. It has been really funny! Al mateix temps, teens ha estat demostrant les seves habilitats amb el caiac i l’escalada, i la veritat que ho han fet súper bé!

Regarding the English projects, we are very excited and can’t wait for tomorrow to finish up the latest details and show everybody our hard work.

Aquí el temps passa voltant, i és que no volem que s’acabi mai! Ara ja anirem cap a sopar, després activitat de nit (que us explicarem demà) i llavors cap a dormir! Demà anem a la platja i hem de descansar mooooooolt....

Good night families, we are sending a big big hug!

Equip de monitors i monitores