Goodbye Deltebre! See you next year!

Deltebre Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Hello hellooo!

This camp is over! Aquests dies han passat volant, no ens podem creure que ja marxem cap a casa... Estem molt feliços i felices de tots els moments compartits, de les experiències viscudes i de tot l’aprenentatge que ens emportem.

Ahir a la nit finalment els presos es van escapar de la presó mentre estàvem fent la big party. Us deixem alguna foto de la festa: vam ballar molt, ens vam fer moltes fotos i ens ho vam passar d’allò més bé!

Avui ens hem despertat i ja ho hem recollit tot. Després ens hem reunit per grups de convivència per fer alguna dinàmica de despedida. Seguidament hem repartit samarretes i ens les hem firmat entre tots i totes per així tenir un bonic record.

A les 12h pares, mares, germans, germanes, familiars i coneguts han començat a arribar. Els hi hem volgut ensenyar les zumbas que portem temps ballant, així com també els projectes d’English que hem realitzat. Ha anat mooooooooooooolt bé!

A continuació teniu les fotografies dels grups de convivència i de tot l’equip de monitors i monitores. Ha sigut una experiència molt bonica!

Molt bon estiu a tothom!

Una abraçada,

Equip de monitors i monitores.