Archery and Scootering day!

Deltebre Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Hello families, how are you doing?

Primer dia de rotacions esportives i d’anglès superat!

Avui ens hem despertat i just després d’esmorzar hem anat a fora per fer una mica d’estiraments i zumba per començar el dia amb molta energia! Llavors ja ens hem separat per grups per començar amb les activitats. Què, ja sabeu els noms dels grups? Here it goes the answer: els kids estan amb ‘Model’ i ‘4camins’, i els teens amb ‘Alcatraz’ i ‘Guantanamo’.

Alcatraz i Guantanamo han començat el dia amb les activitats esportives, estrenant-se amb archery i scootering. Tot i el calorós sol que hi havia, sembla ser que s’ho han passat molt bé! Mentrestant, Model i 4camins han fet anglès. Han estat fent jocs i dinàmiques de warming-up i llavors han decidit el projecte que faran al llarg de l’estada. The ideas are great, you will see!

Al migdia, quan estàvem al menjador, han tornat a aparèixer els presos amb l’agent de seguretat. Ens hem adonat que aquestes condicions no ens agraden i que per això els ajudarem! Possiblement a la nit els hi donem un cop de mà...Després del dinar hem aprofitat l’estona de temps lliure per fer algun workshop i cantar alguna cançó acompanyada de la guitarra.

A la tarda, els kids han estat fent les activitats esportives. S’ho han passat d’allò més bé provant tot tipus de patinets i demostrant la seva puntaria amb l’arc. Per altra banda, teens have shown their super English by doing some activites and games. També han decidit quin projecte faran i la veritat que semblen bastant interessants!

Ara estem en estona de temps lliure, a punt per anar a sopar. Després ens reunirem per fer el joc de nit i esbrinar com ajudem als presos. Creiem que es tracta d’algun codi amagat per l’alberg... demà us ho expliquem!

Com ja sabeu, abans de dormir ens reunirem per grups de convivència per explicar-nos com ha anat el dia i llavors... Good night!

That’s all for now. We will keep you up to date!

Bye bye and see you tomorrow! Sending you all a big hug!

Equip de monitors i monitores.