Water games & projects in DELTEBRE!

Publicat el

Bona tarda!

Com anem? Per aquí tot genial!

 

Com cada dia ens he llevat al ritme de la musica i hem anat a esmorzar per agafar forces pel dia que ens esperava. Després ens hem activat amb un zumba com cada dia i després hem començat activitats!!!

 

Els nostres Teens durant el matí han marxat caminant cap el riu Ebre on han fet salts i s’han remullat al riu cosa que han agraït amb la calor que ha fet avui.

 

Els mes petits, Cargols Poma i els Aiguamolls han fet gimcana d’aigua, tots i totes han acabat ben remullades i han gaudit molt amb el fet de poder fer jocs cooperatius com el pitxi introduint l’aigua pel mig.

 

Durant la tarda un cop ben dinats i amb els tallers de mandales i ping-pong.

 

Els Cargols poma han destinat quasi tot el temps d’angles per acabar de finalitzar el seu projecte ja que s’apropa el dia d’exposar-lo. La resta hem cantat cançons en anglès que els motiva molt. Els aiguamolls, han estat omplint la capsula del temps i està pràcticament acabada! Tenen moltes ganes que el record d’aquesta setmana perduri per sempre!

 

Els Deltes han acabat de perfilar les proves del seu Scape Room, estan fent un project molt xulo, li estan posant moltes ganes! Abans d’acabar hem fet algunes dinàmiques de grup que han resultat molt bé. Els arrossars ja tenen gairebé tots els preparatius per la disco, han perfilat els seus personatges i es convertiran en unes actrius i actors de primera categoria! També han muntat algunes coreografies al gust de cada grup perquè se les puguin aprendre! Quin nivell i quins artistes!

 

Un cop acabades les activitats del dia, hem anat cap a la piscina, on els petits hi hem anat una mica abans per després acabar abans i fer dutxes. Els Teens han un cop han acabat activitats en anglès ens hem sumat als petits cap a la piscina. Ja que en teníem moltes ganes, avui soparem una mica més tard per tal d’allargar el temps de piscina. Ens hem remullat, fet aquagym i ha estat un bon tancament de tarda.

Aquesta nit toca relaxing night, ens anirà d’allò més bé després de tants dies sense parar quiets.

 

Seguim molt contents i esperem que vosaltres també estigueu tant bé com nosaltres!

 

Us enviem una abraçada enorme des d’aquestes vistes de camps d’arròs.

Fins demà families!