VISITA ALS CAMPS D'ARRÒS

Publicat el

Molt bona tarda!

 

Com estem? Nosaltres súper bé!

 

Ens hem despertat amb molta energia i preparadíssim pel dia d’avui al ritme de la música.

 

Avui hem sortit de l’alberg i hem anat a fer-li una vista a lo Polet, on després de fer una passejada de 20 minutets, hem rebut una master class sobre el procés d’obtenció de l’arròs. I la cosa no acaba aquí! Hem pogut ser partíceps; primer hem aprés a distingir l’arròs de les males herbes, després hem separats els granets d’arròs de les espigues amb unes forques de fusta que semblaven súper antigues i, finalment hem separat el gra de la closca per tal de tenir el producte final! Qui hagués dit que s’amaga tanta feina darrera d’un paquet d’arròs... També ens han explicat que les bitlles catalanes és un bon mètode per perfilar les habilitats de caça d’ocells, per si mai ens trobéssim sense aliments, així que hem fet un petit torneig de bitlles catalanes. Tot i això, la part que més han gaudit ha estat la batalla campal de fang a una zona habilitada al costat dels arrossars. Abans de marxar cap a l’alberg ens hem netejat en una canal; tota una sessió de “spa natural”.

 

Després de dinar hem fet un taller de polseres on alguns d’ells, s’han fet obsequis.

 

A la tarda ha tocat fer anglès; ens hem separat per grups i cadascú ha acabat de perfilar i assajar el seu projecte! És necessari dir que el nivell d’anglès general és molt alt i això fa que avançar sigui molt ràpid! Hem jugat trívial amb els més grans i al "Who is Who" amb els més petits. Com cada dia hem après anglès d'una manera diferent i divertida.

 

Ara ens estem dutxant per preparar-nos per la nit. I sabeu què? Farem un joc de nit on cada equip haurà d’esbrinar el seu codi però... tan fàcil no serà ja que hi hauran alguns inconvenients entre mig.

 

Seguim exprimint al màxim aquesta estada per poder tenir moltes coses maques per explicar-vos!

 

Abraçades des de Deltebre.

Fins demà!