Seguim amb caiacs, escalades i projectes en marxa!!!

Publicat el

Hello helloooo!

Ahir a la nit vam gaudir moltíssim amb el “Minute to win”!! Els infants només tenien un minut per cada prova i hi havien munt de proves diferents (fer piràmides amb gots, explotar els globus dels companys, tombar gots amb una pilota de tenis dins una mitja que penjava del cap...) estàvem tots i totes motivadíssimes amb el joc!

Avui ens hem llevat amb una mica de son, és nota com la setmana avança però no hi ha res com llevar-se al ritme de la música i ballar una mica de zumba després d’omplir la panxa!

Després d’esmorzar, els Cargols Poma hem anat al rocòdrom, on després d’escalfar fent diversos jocs amb la pilota ens hem engrescat i hem escalat! Al principi a alguns ens feia una mica de respecte això de les alçades, però al final tots i totes ho hem fet i hem gaudit! Els Aiguamolls i els Teens ens hem quedat a l’alberg fent anglès. Els Aiguamolls hem començat un “Who is who” (quien es quien) el qual hem gaudit molt i després hem seguit amb el projecte. Ja es va omplint la Time Capsule de records, un diari, cançons…. Els Arrossars hem fet alguna dinàmica de cohesió de grup i hem continuat avançant el nostre projecte, el ritme de treball és molt bo i la disco pinta molt molt bé! Ja han penjat cartells per la casa i els deltes i kids estan intrigadíssims.

 A la tarda, després de dinar, els que hem volgut ens hem inscrit en un got talent on demostrarem les nostres habilitats davant dels companys i les companyes i un jurat d’allò més selecte, per tant, hem hagut de preparar les nostres actuacions. Estan nerviosetes i nerviosets però amb moltes ganes, segur que ens deixen al·lucinant!!!

A l’activitat de la tarda els Cargols Poma també han preparat la seva part del “Who is who”, ja que demà els dos grups de kids hi jugaran i practicaran el seu anglès! després hem continuat treballant en la decoració per la representació de cargolets, estan molt emocionades! Mentrestant, els Aiguamolls hem fet una petita excursió fins al rocòdrom, on després de fer diverses activitats per activar el cos, ens hem posat  l’arnes i hem començat a pujar paret amunt! Tothom ens ho hem passat d’allò més bé.  Els Arrossars hem agafat les bicicletes fins al riu Ebre, i s’ho han passat súper bé sobre el kayak, el monitor els ha preparat dinàmiques pel riu i s’han remullat!

Ara ja ens hem dutxat i ja estem llestos per sopar i ensenyar a tots els companys i companyes els nostres talents.

Bona nit famílies, fins demà!