Platja de Riumar i presentació de projectes a DELTEBRE!

Publicat el

Hola a tothom!

Avui ens hem llevat amb molta energia i preparats per l'últim dia d'activitats!

Després d'esmorzar, els Kids hem pujat al bus i hem anat cap a la platja a passar el matí. Hem començat fent jocs d'aigua i body board; un cop hem acabat l'activitat, hem tingut una mica de temps lliure on hem aprofitat per passar estona amb els nostres companys i companyes de grup i fer alguna remullada; hem arribat a l'alberg molt cansats, però molt contents, hem gaudit molt del matí.

Mentre els Teens hem presentat els nostres projects davant de l’altre grup de Teens!!!!

Després de dinar, s'ha fet una dinàmica emocional perquè tot i totes puguem endur-nos un record bonic dels nostres companys i companyes. En un paper hem escrit tot allò que ens agrada de les persones amb qui hem compartit les estades.

A la tarda, hem estat els Teens qui hem anat a la platja. Hem dut a terme diverses activitats aquàtiques i body board i després hem tingut una estoneta per poder estar entre nosaltres a l'aigua. Els Kids ens hem ensenyat els projectes entre nosaltres. Podem dir que han estat un èxit i que les hores de preparació han tingut la seva recompensa.

Ara ens hem dutxat i estem reparant les maletes per tornar a casa! Aquesta nit tenim intenció de fer una bona festa de comiat perquè el record de Deltebre 2021 sigui un d'aquests que queda a la memòria durant molt de temps.
Bona nit, famílies, ens veiem demà!