Caiacs, escalades i projectes en marxa DELTEBRE!!!

Publicat el

Hi everyone!

Segon dia i com cada matí ens hem llevat ritme de la música i motivats amb les coreografies dels nostres monitors i monitores!

Després d’esmorzar, els Teens (Deltes i arrossars junts), han anat cap al rocòdrom on s’ha superat i han escalat tota la paret del poliesportiu de Deltebre. Han superat aquesta por a les alçades combinant escalada amb alguns jocs i dinàmiques de grup.

Una part dels grups dels petits (els Aiguamolls) han anat al riu a fer Caiac i a fer un bany al riu Ebre, amb una aproximació amb bicicleta! Podem assegurar que s’ho han passat molt bé i hem aprofitat el matí fent dos dels esports que més esperaven els més petits.

Els Cargols que s’han quedat fent angles, han començat a fer els decoratius de la seva representació de cargolets així com fent dinàmiques i jocs en anglès. Amb el projecte s’han organitzat molt bé i  amb una participació esplèndida han aconseguit complir els objectius del dia d’avui. El grup està molt unit i els fa molta il·lusió el projecte!

Després de dinar, s’ha fet un taller de zumba, on hem practicat les coreos que més ens agraden de cara a la “disco” del últim dia, el ritme no para!

A l’activitat de tarda han sigut els Cargols Poma que han anat a fer l’activitat de bicicleta i caiac, amb la calor que feia hem agraït molt el bany de després d’aproximar-nos amb bicicleta. D’aquesta manera hem començat a remar ben frescos pel riu!!!!

Els Aiguamolls ens hem quedat al alberg jugant a la oca en anglès i s’ho han passat d’allò més bé amb totes les proves. També hem acabat de definir el nostre projecte de la capsula del temps i ja han començat a recopilar records, demà més!

El grup dels Teens han seguit avançat la preparació de la discoteca, fent cartells per anunciar-la a la resta de la colònia i preparant tickets per a tots! Ah! i ja comencen a preparar el seu show on cadascú serà un personatge anglès famós, espectacle assegurat!

Ara ja ens hem dutxat i som apunt per sopar. Aquesta nit ens espera un dels jocs de nit més esperats, EL MINUTE TO WIN. On per grups tindrem només un minut per superar les diferents proves que ens proposin els monitors… QUI SERÀ EL CAMPIÓ DE DELTEBRE DEL MINUTE TO WIN 2021?

Demà en sabrem el resultat.

Bona nit famílies, fins demà!