Pool day and Project work!

Deltebre Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Hello everybody!

Un dia més ens trobem en aquest blog per informar-vos de les últimes notícies dels vostres fill i filles en aquesta estada combinada de Deltebre. 

Ahir a la nit van passar un munt de coses molt emocionants. Per començar, ens vam reunir tots i totes al meeting point i va aparèixer el vigilant de seguretat per revisar les càmeres de la presó. Com que s’havia produït una fuga durant les seves vacances volia mirar ben bé com havia anat. Per la seva sorpresa es va trobar a la Nito recorrent l’alberg d’amagades durant la nit, creuant la porta a l’ala de personal i revisant un ordenador personal. Allà va trobar informació personal sobre sis persones de la presó i els nens i les nenes de les colònies van haver de resoldre un escape room per descobrir quina de les sis havia ideat el pla de fuga. Una vegada desxifrat van poder accedir als documents i van trobar els passos a seguir per poder-se escapar. No podem esperar a veure que passa avui! Estem molt emocionades!

En el dia d’avui hem començat les activitats massives, i tots els nens i nenes del grup de teens (Alcatraz i Guantànamo) han passat el matí fent jocs d’aigua i s’han anat a banyar a la piscina. Mentrestant els Model, Quatre Camins i Lledoners han estat ultimant els detalls del seu projecte d'anglès… Because tomorrow is project day! And we want it to be perfect so that everyone can see how hard we’ve worked!

Al migdia hem fet un taller musical amb guitarra i cant i hem acabat composant ni més ni menys que la cançó de l’estada!

Durant la tarda hem capgirat les tornes i els peques han anat a la piscina mentre els teens es quedaven a acabar el projecte. 

Encara ens queda tota la nit i el dia de demà aquí a Deltebre i no podem esperar a veure quines aventures ens depararan les colònies. We will let you know tomorrow, stay tunned!

Best regards,

Equip de monitors/es.