Lo Polet Day: Learning about the rice field!

Deltebre Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Good morning friends, families and pets,

Ahir a la nit vam rebre una visita inesperada mentre sopàvem: El director de la presó i un soci van aparèixer al menjador i ens van deixar molt clar qui mana aquí. Van sopar amb nosaltres i hi havia un guarda de seguretat que ens mirava una mica malament. No obstant això ens va ajudar a entendre ve la jerarquia de la presó: qui mana a qui i per sobre de qui. Aquest coneixement ens va servir de fantasia per afrontar el joc de nit: Una búsqueda de la bandera combinat amb un joc de rol. Cada equip tenia diferents rols que podien atacar i defensar a persones diferents i mentre intentaven no morir i salvar als seus companys de grup havien de trobar la bandera de l’equip contrari. AH! També vam iniciar la “Prison Box”: Una capsa de reptes i preguntes que cada dia podem anar omplint amb aportacions i que durant la nit buidem i fem: ens ho passem super bé i ens està ajudant molt a perdre la vergonya.

Avui al matí ens hem llevat ben depressa perquè anavem a visitar “Lo Polet”, un espai d’aprenentatge sobre els arrossars i la seva història on hem pogut viure de primera mà el procés mitjançant el cual s’obté el gra d’arrós. També hem jugat a la bitlla catalana i ens hem pogut banyar al fang… Ha estat d’allò més divertit. 

Al tornar al alberg hem dinat i hem tornat a rebre una visita dels personatges de la presó… I es que sembla que el vigilant en cap ha tornat abans d’hora de les vacances alertat pels últims aconteixements: al fuga i les petites rebel·lions que s’estan duent a terme. La veritat és que no fa cap mena de bona pinta i molt ens temem que aquesta nit el tornarem a veure. 

Després s’ha organitzat un taller de pulseresi una estoneta de descans i jocs de taula. Because if you thought the day was over… It wasn’t! After this short break we had an English activity prepared. Kids developed their own business and did a role play about selling and buying and it was super entertaining and fun. Teens, on their side, played a game about changed personalities and finding out who they were impersonating. 

Estem molts cansats i cansades però sabem que el dia encara no ha acabat… Després de sopar ens espera una altre sessió de “Prison Box” i de ben segur que ens hauran organitzat un joc de nit o sigui que anem a sopar per carregar les piles.

See you tomorrow everybody! Hope you’re doing alright!

Equip de monitors/es.