Last day of Rotas in Deltebre!

Deltebre Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Good afternoon everybody!

How are you doing? We hope you are doing great! We are very good and having a really good time here in Deltebre. Ahir a la nit va aparèixer al menjador una tercera reclusa de la presó, és diu Nito i li va donar un munt de mal de caps al guarda de seguretat corrents i saltant pel menjador. Al final la van capturar i la van tornar a tancar però l’Aixa i en T-rex ja l’havien vista i, per la nit, van intentar captar-la per fer que formés part del seu equip. Després vam jugar al “Ticket to Escape”, un joc de nit on els nens i nenes van haver de passar un munt de proves curioses per acumular tickets i omplir tot el trajecte fins la victòria. Va ser súper divertit!

Avui era l’últim dia de rotes i per tant tots els grups de convivència han dut a terme l’activitat esportiva que els faltava. Al matí han engegatgat els Models amb la BTT i el caiac, mentre Lledoners feien escalada i 4 camins feia scootering i tir amb arc. Han tornat tots i totes molt contentes d’haver fet l’activitat que els restava i ara ja estem preparats i preparades per dos dies de massives plegats. Per la tarda han estat Alcatraz els encarregats de pedalejar i palejar i donar-ho tot al riu Ebre. Finalment Guantanamo han fet front a la paret del rocòdrom i ens han demostrat com en son de valents i valentes.

On the other hand we have all been working and developing our projects during our English sessions. We have a big variety of activities such as escape rooms, gymkhanas, a theater play and even a group in charge of preparing the disco of the last day. We are very excited and can’t wait for tomorrow to finish up the latest details and show everybody our hard work on friday.

Ja hem superat l’equador de l’estada… Aquí el temps passa volant! No volem que acabi mai, però a la vegada tenim ganes de poder-vos explicar les mil aventures que estem vivint. 

See you soon, take care!

Equip de monitors/es.