First day of Rotas in Deltebre!

Deltebre Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Hello families and friends,

Avui hem completat el primer dia sencer de colònies a l’alberg de Deltebre, i ha estat d’allò més emocionant. No hem parat ni un minut!

Aquest matí ens hem despertat ben d’hora i ben carregats d’energia perquè començava el primer dia de rotacions esportives i anglès. Els Alcatraz i Guantanamo han estat els encarregats de començar amb les English classes i us hem de dir que s’ho han passat d’allò més bé! They have met their amazing teachers and have started practicing their English through games and activities… We now know English can be fun as well! After the snack they played a game called “Save the Egg” where they had to build a construction to protect an egg and then go through different challenges trying to save it so it didn’t break. We’ve had a blast!

Mentrestant els més petits de l’estada han marxat amb els monitors i les monitores d’esport a fer les activitats corresponents: Model, els més petits de les colònies, han fet front a la paret del rocòdrom i ens han deixat ben demostrat que no tenen por de res. Quatre Camins han marxat amb les bicicletes a fer caiac i al riu i… no veieu com palejaven entre l’aigua! Finalment, Lledoners s’han quedat al alberg a fer tir amb arc i scootering, on han pogut demostrar la seva bona punteria i fins i tot s’han pogut treure el carnet de patinet!

Al migdia hem dinat i després de dinar hem fet una parada a dins de l’alberg per combatre la calor, mentre pintàvem uns braçalets i feiem els cartells de les nostres habitacions d’acord al clan al que pertenyem: T-rex o Aixa team. Després hem pujat a canviar-nos de roba i ja estàvem preparats per afrontar la tarda. 

Model, Quatre Camins i Lladoners s’han iniciat amb English... I deixeu-nos dir-vos que es defensen d’allò més bé! Han estat jugant sense parar i han pogut aprendre d’una manera molt divertida. 

Mentrestant Alcatraz i Guantànamo han fet scooting i tir amb arc i s’han remullat com unes granotes per fer front a la calor. No ens ha faltat de res!

Ara ens anem a dutxar i a sopar, i malgrat sembla que el dia ja ha acabat ens queden moltes sorpreses: ja us anticipem que tornaran a rebre una visita inesperada a l’hora de sopar i que potser algunes persones de la presó vindran a veure’ns després de sopar… Per no parlar del joc de nit! 

No us perdeu el blog de demà per saber com acaba el nostre dia!

Take care families!

Equip de monitors/es.