Deltebre's Camp is ready to begin!

Deltebre Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Welcome families!

Un any més hem engegat les estades de l’estiu és teu a l’alberg de Deltebre amb moltes ganes de passar un estiu ple d’aventures, esport, English i noves amistats. Estem molt contents i contentes de tornar a estar plegats i estem determinats a fer d’aquests dies una experiència inoblidable.

Durant la tarda d’avui, només començar, hem conegut als nostres companys i companyes de l’estada i hem estat fent jocs sense parar. Després ens hem dividit en els grups de convivència amb els que durem a terme les activitats d’aquesta setmana. Ens hem instal·lat a les habitacions i hem baixat a sopar. Durant el sopar ens hem fixat que hi havia una càpsula de vidre que tancava un sector del menjador amb un cartell que deia “presos perillosos”. De sobte, han aparegut al nostre menjador un agent de seguretat amb dues preses que s’han posat a sopar allà. No deixaven de barallar-se. 

Després de sopar n’ha aparegut una tercera i quan ja ens disposàvem a començar el joc de nit, ha aparegut un cotxe i s’ha intentat produir una fuga. Una ho ha aconseguit però les altres dues no han estat a temps. Així és com hem conegut que durant aquesta estada haurem d’ajudar al T-rex i a l’Aixa per tal que aconsegueixin escapar de la presó.

Finalment hem fet un joc de nit que es diu “The passport” on els més grans i els més petits han intentat memoritzar diferents passaports per tal de passar-los a través de la frontera. Ha estat molt divertit i ens ha ajudat a conèixer millor a totes les persones de les colònies! Per acabar el dia hem fet una reunió amb el nostre grup de convivència i hem pogut compartir primeres impressions i resoldre petits dubtes. 

Això és tot per avui, fins demà famílies, us anirem informant.

See you soon!

Equip de monitors/es.