Deltebre: This camp is on fire!

Deltebre Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Hello everybody!

Your favorite update of the day reporting from the hostel of Deltebre!

Ahir a la nit vam acabar un dia súper intens amb la tornada del guarda de seguretat de la presó. Estava de vacances mentre es va produïr la fuga del primer dia i ha tornat per reestablir l’ordre. Durant la nit va aparèixer per espantar-nos una mica, però just després van aparèixer l’Aixa i el T-rex i seguim molt determinats a ajudar-los. Ja han ideat un pla de fuga, i per poder-lo dur a terme necessitàven un codi de la porta de “Staff room”, així que vam decidir ajudar-los. El codi estava partit en parts, amagat per l’alberg i a més a més estava custodiat per diversos guardes de seguretat que no ens podien veure ni sentir o donarien l’alarma. Va ser súper divertit haver d’encertar el recorregut i investigar a les fosques… Ens vam sentir com uns autèntics espies!

Aquest matí hem tornat a iniciar les rotes d’anglès i esports! Al matí els Models s’han tret el carnet de scootering i han afinat la seva punteria amb el tir amb arc. Mentrestant els 4 Camins han marxat al poliesportiu del poble a fer escalada. Finalment Lledoners han agafat les bicicletes i pedala que pedalarás han arribat al riu Ebre on han pogut fer l’activitat de caiac! Meanwhile Alcatraz and Guantanamo stayed in the hostel and started developing their projects, they are trying to build different games for their friends like an escape room and a gymkhana while thinking about a backup story to link it all together. Super interesting!

Al migdia hem fet un torneig de ping pong que ens ha ajudat a agafar energies i estar preparats i preparades per afrontar la tarda!

Per la tarda ha estat el torn dels més grans de marxar del alberg. Així doncs Alcatraz i Guantanamo han anat a fer escalada i caiac respectivament. Els monitors d’esport estan molt contents amb la seva participació i lo bé que s’ho passen! The youngest ones of the camp staying in the hostel and did their English lessons where - after playing some warm up games - they also started organizing their ideas into their projects. It was such a hard work but we’re proud of what we’re coming up with!

Ara ens anem a dutxar! Quan amb tant anar amunt i avall estem ben bruts i necessitem agafar forces per la nit!! Esperem que el dia acabi igual de bé que ens ha anat fins ara.

See you tomorrow! Big hugs!

Equip de monitors/es.