Beach Day and Projects!

Deltebre Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Hello dear fans of this blog! How are you doing?

Nosaltres aquí a Deltebre hem passat l’últim dia complet de colònies fent un munt de coses súper divertides.

Ahir a la nit l’Aixa i el T-rex ens van tornar a visitar, sembla que la fuga és imminent. Només les restava obtenir el codi de la sala d’electricitat que els facilitarà avui apagar els llums de la presó i desactivar alarmes i portes. Així que òbviament els havíem d’ajudar! Al parking s’havia muntat una autèntica escampadissa de cotxes i caiacs i vam haver de saltar, còrrer i amagar-nos per arribar a copiar uns codis de signes molt complexes sense ser detectats pels vigilants de la presó que ens ho intentaven impedir. Al so d’un xiulet sabiem que ja venien i ens haviem de camuflar i amagar per no ser reconeguts. Va ser molt divertit i emocionant i al final vam aconseguir tots els codis necessaris o sigui que no podem esperar a veure el desenllaç d’aquesta història. 

Aquest matí, com normalment, els nostres monitors i monitores ens han despertat pel matí i hem anat a esmorzar. I després dels estiraments i el zumba hem començat… Els projects d’anglès! Kids & teens s’han dividit per acabar de preparar les seves presentacions i després del snack ens hem posat a jugar. Model had prepared a treasure hunt with clues all around the lunch room and we had a blast trying to find the final prize. Quatre Camins presented a play including crazy news, two short theaters and a final break thought. Such a mixture! Lledoners had prepared the disco: A photocall, invitations and even a start up dynamic will be enjoyed tonight during the last night in this summer camp! Alcatraz organized a horror escape room and it was such an immersive experience: the decorations were on point and their acting outstanding. Finally, Guantànamo had organized a water gymkhana with a wide variety of challenges and we got fresh and clean playing it! We had an amazing morning, yes we did!

Després de dinar hem estat assajant la cançó de l’estada i fins i tot hem inventat una nova coreografia… I ens morim de ganes de cantar-vos-la demà!!

Per la tarda tocava platja! Ens ha vingut a buscar un autocar i hem anat a Riumar, on tots i totes les participants i l’equip de monitors hem pogut passar una última tarda tots junts. Ens hem banyat, hem fet bodyboard, hem jugat a volley i a pales i hem passat una tarda magnífica amb els nostres amics i amigues. 

Les colònies estan arribant al final i mirant enrere no ens podem creure la quantitat de moments inolvidables que hem viscut plegats durant aquesta setmana. De ser una complets desconeguts ens hem convertit en una petita família i sabem que demà ens posarem una mica tristos quan ens haguem de dir adéu… Però també tenim ganes de veure-us!

Aquesta nit ens espera una festa de comiat i ben aviat tornarem a estar plegat. 

See you tomorrow everybody! Can’t wait to tell you aaaaaall about this summercamp!

Equip de monitors/es.