Water games & projects in DELTEBRE!

Deltebre Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Bona tarda!

Com anem? Per aquí tot genial!

 

Com cada dia ens he llevat al ritme de la musica i hem anat a esmorzar per agafar forces pel dia que ens esperava. Després ens hem activat amb un zumba com cada dia i després hem començat activitats!!!

Els nostres Teens durant el matí han marxat caminant cap el riu Ebre on han fet salts i s’han remullat al riu. On han pogut notar que l’aigua del riu després de les ventades d’ahir estava força freda, cosa que han agraït amb la calor que ha fet avui.

Els mes petits, Cargols Poma i els Aiguamolls han fet gimcana d’aigua, tots i totes han acabat ben remullades i han gaudit molt amb el fet de poder fer jocs cooperatius com el pitxi introduint l’aigua pel mig.

Durant la tarda un cop ben dinats i amb els tallers de mandales i slackline, tots els grups han fet activitats d’angles. Els projects dels teens ja comencen a estar quasi enllestits. Ara nomes falten els últims retocs! El monopoly és molt original i la gimcana està plena de sorpreses. Quines ganes de què es vegi el resultat final!

Els Cargols poma han destinat quasi tot el temps d’angles per començar a acabar el project, totes les decoracions del teatre i representació que faran estan ben preparades i han començat el guió del seu “teatrillo”. Els aiguamolls, han acabat de preparar cadascú el seu diàleg i un cop fet els hem posat en comú. Hem estat ensejant l'obra de teatre i hem estat jugant al running dictation (un didactat d'angles amb curses de relleus).

Un cop acabades les activitats del dia, hem anat cap a la piscina, on els petits hi hem anat una mica abans per després acabar abans i fer dutxes. Els Teens han un cop han acabat activitats en anglès ens hem sumat als petits cap a la piscina. Ja que en teníem moltes ganes, avui soparem una mica més tard per tal d’allargar el temps de piscina. Ens hem remullat, fet aquagym i ha estat un bon tancament de tarda.

 

Aquesta nit toca relaxing night, ens anirà d’allò més bé després de tants dies sense parar quiets.

 

Seguim molt contents i esperem que vosaltres també estigueu tant bé com nosaltres!

Us enviem una abraçada enorme des d’aquestes vistes de camps d’arròs.

Fins demà families!