Segueix l'esport i l'anglès a DELTEBRE!

Deltebre Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Hi everyone!

Ahir a la nit vam gaudir moltíssim amb el Minute to win!! Vam fer un munt de proves diferents (fer piràmides amb gots, explotar els globus dels companys, tombar gots amb una pilota de tenis dins una mitja que penjava del cap...)

Avui ens hem llevat com cada matí al ritme de la música i motivats amb les coreografies dels nostres monitors i monitores, ja som uns professionals de la zumba!

Després d’esmorzar, els Cargols Poma hem anat al rocòdrom, on després d’escalfar fent diversos jocs amb la pilota ens hem engrescat i hem escalat! Al principi a alguns ens feia una mica de respecte això de les alçades, però al final tots i totes ho hem fet i hem gaudit! Els Aiguamolls i els Teens ens hem quedat a l’alberg fent anglès. Els Aiguamolls hem començat fent un passa paraula en anglès el qual hem gaudit molt i després hem acabat el diàleg del nostre teatre, el qual ha quedat fantàstic. Els Teens hem fet alguna dinàmica de cohesió de grup i hem continuat avançant en els nostres projectes, el ritme de treball és molt bo i el taulell del monopoli està gairebé enllastit.

 A la tarda, després de dinar, els que hem volgut ens hem inscrit en un got talent on demostrarem les nostres habilitats davant dels companys i les companyes i un jurat d’allò més selecte, per tant, hem hagut de preparar les nostres actuacions d'aquesta nit.

A l’activitat de la tarda els Cargols Poma hem fet un parell de jocs en anglès per treure’ns la mandra de sobre i després hem continuat treballant en la decoració per a l’ obra de teatre. Mentrestant, els Aiguamolls hem fet una petita excursió fins al rocòdrom, on després de fer diverses activitats per activar el cos, ens hem posat  l’arnes i hem començat a pujar paret amunt! Tothom ens ho hem passat d’allò més bé.  Els Teens hem agafat les bicicletes fins al riu Ebre, però degut  les fortes ventades que hi havien avui per la zona de Deltebre i les grans corrents dins el riu Ebre, no hem pogut fer l’activitat de Caiac ja que podia ser perillós per la nostra seguretat. Els monitors ens han organitzat unes activitats alternatives a la zona de la gespeta de la vora del riu Ebre, com el slackline, el qual ens ha servit per millorar el nostre equilibri.

Ara ja ens hem dutxat i ja estem llestos per sopar i ensenyar a tots els companys i companyes els nostres talents en el joc de nit.

Bona nit famílies, fins demà!