Platja de Riumar i projectes a DELTEBRE!

Deltebre Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Hola a tothom!

Avui ens hem llevat amb molta energia i preparats per l'últim dia d'activitats!

Després d'esmorzar, els Teens hem pujat al bus i hem anat cap a la platja a passar el matí. Hem començat fent jocs d'aigua i body board; un cop hem acabat l'activitat, hem tingut una mica de temps lliure on hem aprofitat per passar estona amb els nostres companys i companyes de grup i fer alguna remullada; hem arribat a l'alberg molt cansats, però molt contents, hem gaudit molt del matí. Els kids ens hem quedat a l'alberg mostrant els projectes d'anglès; els Aiguamolls hem presentat "First horror Love", un programa humorístic de cites ràpides per a monstres i els Cargols Poma hem convidat als Aiguamolls a fer una passejada pel seu restaurant-cinema, i els altres han pogut veure totes les escenes que anaven succeint en aquest espai. Tant uns com els altres, hem demostrat que hem treballat molt aquests dies i les professores d'anglès han quedat molt satisfetes amb els resultats!

Després de dinar, s'ha fet una dinàmica emocional perquè tot i totes puguem endur-nos un record bonic dels nostres companys i companyes. En un paper hem escrit tot allò que ens agrada de les persones amb qui hem compartit les estades.

A la tarda, hem estat els Cargols poma i els Aiguamolls qui hem anat a la platja. Hem dut a terme diverses activitats aquàtiques i body board i després hem tingut una estoneta per poder estar entre nosaltres a l'aigua. Els Teens ens hem ensenyat els projectes entre nosaltres; primer hem participat d'una gimcana i després hem passat el que quedava de tarda jugant al monopoli que havia preparat l'altra meitat del grup. Podem dir que han estat un èxit i que les hores de preparació han tingut la seva recompensa.

Ara ens hem dutxat i estem reparant les maletes per tornar a casa! Aquesta nit tenim intenció de fer una bona festa de comiat perquè el record de Deltebre 2021 sigui un d'aquests que queda a la memòria durant molt de temps.
Bona nit, famílies, ens veiem demà!