Comença l'esport i l'anglès a Deltebre.

Deltebre Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Hello families!!!

Com estem? Nosaltres súper bé!

Avui ha estat el primer dia sencer a l’alberg i les sensacions han estat genials! Ens hem despertat al ritme de la música per activar-nos i hem baixat a esmorzar.

 

Abans de començar amb les activitats corresponents hem fet un parell de coreografies de zumba. Els Cargols Poma i els Deltes hem fet anglès; les classes han començat amb un parell de jocs per començar a agafar fluïdesa i perdre la vergonya i després s’ha fet pluja d’idees per definir el projecte en el qual es treballarà al llarg de l’estada. Els Cargols Poma hem decidit de fer un petit espectacle i els Deltes construirem un monopoli sobre lo Delta!  Mentrestant els Aiguamolls i els Arrossars hem estat fent scootering, demostrant a l’equip de monitoratge el nostre bon equilibri, i tir amb arc on ha quedat clar que la nostra punteria és boníssima. Totes i tots hem gaudit molt, a més, ens ha semblat molt bona idea això de les penyores, de segur que ha estat un incentiu per posar-li encara més ganes a les activitats!

 

Després de dinar hem fet un taller on ens hem assegut amb els nostres companys d’habitació i hem fet uns cartells súper macos amb el nom de la nostra habitació i el nom dels integrants d’aquesta perquè els monitors sàpiguen on es troba cadascú.

 

A la tarda els Aiguamolls i els Arrossars hem fet anglès; les classes també han començat amb jocs per mirar de perdre una mica la por a la llengua. Després, igual que els grups del matí, s’ha fet una pluja d’idees per definir el projecte. Els Aiguamolls hem decidit de fer un túnel del terror, però encara hem d’acabar de perfilar quatre idees, per tant, pot ser que la idea canviï. Els Arrossars hem decidit de fer una gimcana amb pistes per a la resta dels participants d’aquestes estades. Mentrestant, els Cargols Poma i els Deltes ens hem engrescat a pujar als patinets i fer curses i reptes, i la veritat que tant uns com altres ho hem fet molt bé. També hem demostrat la nostra punteria fent tir amb arc i això de tenir penyores pel mig ens ha semblat molt divertit!

 

Ara ens estem dutxant per preparar-nos per a la nit. I sabeu què? Avui tocar afinar les nostres veus i començar a pensar en tot el repertori de cançons que sabem perquè ens toca jugar al FUROR!

 

(A partir de demà el grup de Deltes i Arrossars farem totes les activitats junts. Funcionarem com a grup bombolla conjunt ja que teníem dos grups amb molts pocs nens i nenes i d'aquesta manera les activitats seran molt més engrescadores.)

 

Bona nit!

Abraçades des de Deltebre families!

Fins demà!