Caiacs, escalada i projectes a DELTEBRE!

Deltebre Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Hi everyone!

Avui ens hem llevat com cada matí al ritme de la música i motivats amb les coreografies dels nostres monitors i monitores!

Després d’esmorzar, els Teens (Deltes i arrossars junts), han anat cap al rocòdrom on s’ha superat i han escalat tota la paret del poliesportiu de Deltebre. Han superat aquesta por a les alçades combinant escalada amb alguns jocs i dinàmiques de grup.

Una part dels grups dels petits (els Aiguamolls) han anat al riu a fer Caiac i a fer un bany al riu Ebre, amb una aproximació amb bicicleta! Podem assegurar que s’ho han passat molt bé i hem aprofitat el matí fent dos dels esports que més esperaven els més petits.

Els Cargols que s’han quedat fent angles, han començat a fer els decoratius de la seva obra de teatre així com fent dinàmiques i cançons en anglès. Amb el projecte s’han organitzat molt bé i han aconseguit complir les tasques pensades pel dia d’avui. El grup està molt unit i els fa molta il·lusió el projecte!

Després de dinar, s’ha fet un taller de zumba, on hem practicat les coreos que més ens agraden de cara a la “disco” del últim dia.

A l’activitat de tarda han sigut els Cargols Poma que han anat a fer l’activitat de bicicleta i caiac, amb la calor que feia hem agraït molt el bany de després d’aproximar-nos amb bicicleta. D’aquesta manera hem començat a remar ben frescos pel riu!!!!

Els Aiguamolls ens hem quedat al alberg acabant de definir el nostre projecte d’angles que consistirà en un First Dates i un túnel del terror.

El grup dels Teens han seguit avançat en el seu Monopoly Deltebre, fent cartes el taulell i pensant la normativa del joc, ja que l’ultim dia la resta de grups hauran de fer una partida en el joc.

Ara ja ens hem dutxat i som apunt per sopar. Aquesta nit ens espera un dels jocs de nit més esperats, EL MINUTE TO WIN. On per grups tindrem només un minut per superar les diferents proves que ens proposin els monitors… QUI SERÀ EL CAMPIÓ DE DELTEBRE DEL MINUTE TO WIN 2021?

Demà ens sabrem el resultat.

Bona nit famílies, fins demà!