.

Fotos de grup Deltebre!

Us adjuntem les fotos de grup i la fotos general de l'estada. Ha estat un plaer compartir aquesta setmana tant intensa i màgica al costat dels vostres fills!

Una abraçada molt gran de part de tot l'equip de monitors!

Us hi esperem l'any vinent! :) 

Publicat el
.

VISITA ALS CAMPS D'ARRÒS

Molt bona tarda!

 

Com estem? Nosaltres súper bé!

 

Ens hem despertat amb molta energia i preparadíssim pel dia d’avui al ritme de la música.

 

Publicat el
.

Water games & projects in DELTEBRE!

Bona tarda!

Com anem? Per aquí tot genial!

 

Com cada dia ens he llevat al ritme de la musica i hem anat a esmorzar per agafar forces pel dia que ens esperava. Després ens hem activat amb un zumba com cada dia i després hem començat activitats!!!

Els nostres Teens durant el matí han marxat caminant cap el riu Ebre on han fet salts i s’han remullat al riu. On han pogut notar que l’aigua del riu després de les ventades d’ahir estava força freda, cosa que han agraït amb la calor que ha fet avui.

Publicat el
.

Segueix l'esport i l'anglès a DELTEBRE!

Hi everyone!

Ahir a la nit vam gaudir moltíssim amb el Minute to win!! Vam fer un munt de proves diferents (fer piràmides amb gots, explotar els globus dels companys, tombar gots amb una pilota de tenis dins una mitja que penjava del cap...)

Avui ens hem llevat com cada matí al ritme de la música i motivats amb les coreografies dels nostres monitors i monitores, ja som uns professionals de la zumba!

Publicat el
.

Caiacs, escalada i projectes a DELTEBRE!

Hi everyone!

Avui ens hem llevat com cada matí al ritme de la música i motivats amb les coreografies dels nostres monitors i monitores!

Després d’esmorzar, els Teens (Deltes i arrossars junts), han anat cap al rocòdrom on s’ha superat i han escalat tota la paret del poliesportiu de Deltebre. Han superat aquesta por a les alçades combinant escalada amb alguns jocs i dinàmiques de grup.

Publicat el
.

Comença l'esport i l'anglès a Deltebre.

Hello families!!!

Com estem? Nosaltres súper bé!

Avui ha estat el primer dia sencer a l’alberg i les sensacions han estat genials! Ens hem despertat al ritme de la música per activar-nos i hem baixat a esmorzar.

 

Publicat el
.

Arranquem motors a Deltebre!

Aquí teniu fotos de les dinàmiques de benvinguda que els hi hem preparat als vostres fills i filles!

Un cop acabades, hem anat a instal·lar-nos a les habitacions i directes cap a sopar. Aquesta nit ens espera la nostre primera tutoria, on començarem a agafar més vincle amb els nostres monitors i monitores de referència i els nostres companys. També ens ensenyaran tota la zona del alberg i el funcionament de tota la setmana, així com el planning d'activitats que ens espera, material quehem de portar...

Tenim moltes ganes de que demà comencin les activitats! 

Publicat el