Scootering, archery and English day!

Deltebre Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Hello families and friends,

Avui hem completat el primer dia sencer de colònies a l’alberg de Deltebre, i ha estat d’allò més emocionant. No hem parat ni un minut!

Aquest matí ens hem llevat amb les piles carregades i preparats i preparades pel primer dia de rotacions esportives i de classe d’anglès. Després d’esmorzar hem fet unes danses per acabar de despertar-nos i a continuació Cargols i Aiguamolls - els més petits de l’estada - han començat fent English. They have met their amazing teachers and have started practicing their English through games and activities… We now know English can be fun as well! After the snack they played a game called “Save the Egg” where they had to build a construction to protect an egg and then go through different challenges trying to save it so it didn’t break. We’ve had a blast!

Mentrestant Deltes i Arrossars s’han quedat a l’alberg per fer la rotació de scootering i tir amb arc, on s’han hagut de treure el carnet de conduir de diversos patinets i practicar la seva punteria. Malgrat la calor hem gaudit de valent!

Durant l’estona del migdia hem estat fent cartells per les habitacions, i així hem gaudit d’una estona amb els nostres nous amics i amigues. També hem pogut jugar a jocs de taula i descansar una estona per poder carregar energies per la tarda. 

Per la tarda s’han girat els torns i els més grans de l’alberg s’han iniciat amb English... I deixeu-nos dir-vos que es defensen d’allò més bé! Han estat jugant sense parar i han pogut aprendre d’una manera molt divertida. Els Cargols i Aiguamolls han estat jugant amb scootering i tir amb arc i ens han demostrat que malgrat ser els més petits tenen energia per donar i per vendre!

Estem molt contents i contentes del dia que hem passat, tot i que també sabem que les sorpreses encara no han acabat. Aquesta nit sembla que ens podran arribar visites d’alguns personatges que habiten els voltants de l’alberg i que necessiten la nostre ajuda per resoldre algun problema… Ja us ho anirem explicant!

See you tomorrow, take care!

Equip de monitors/es.