Primer dia a Deltebre... Let's go!

Deltebre Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Welcome families!

Un any més hem engegat les estades de l’estiu és teu a l’alberg de Deltebre amb moltes ganes de passar un estiu ple d’aventures, esport, English i noves amistats. Estem molt contents i contentes de tornar a estar plegats i estem determinats a fer d’aquests dies una experiència inoblidable.

Durant la tarda d’avui ja hem conegut als nostres companys i companyes de l’estada i després ens hem dividit en els grups de convivència amb els que durem a terme les activitats aquesta setmana. Ens instal·lat a les habitacions i hem conegut als monitors i monitores que ens acompanyaran durant aquesta setmana. Després de sopar hem fet una bona volta per l’alberg i sembla que ja ho tenim tot controlat… So let the party begin!

Finalment hem fet un joc de nit que es diu “The passport” on els més grans i els més petits han treballat cooperativament per memoritzar diferents passaports i poder creuar per la frontera i aconseguir punts. Ha estat molt divertit i ens ha ajudat a conèixer millor a totes les persones de les colònies!

Això és tot per avui, fins demà famílies, us anirem informant.

See you soon!

Equip de monitors/es.