Pool day and Projects Exposition!

Deltebre Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Good afternoon everybody! How are you doing?

Nosaltres aquí a Deltebre hem passat l’últim dia complet de colònies fent un munt de coses súper divertides.

Ahir a la nit per fi vam poder asistir a la boda de la Rice i en Risotto però… La boda es va haver d’interrompre perquè una de les convidades va caure morta just després del brindis! Hi havia hagut un assassinat! Per sort comptàvem amb els millors detectius de la zona que van poder treure l’entrellat tot interrogant als diferents personatges. 

Aquest matí, com normalment, els nostres monitors i monitores ens han despertat pel matí i hem anat a esmorzar. I després dels estiraments i el zumba hem començat… Una guerra d’aigua! Però no una guerra d’aigua qualsevol sinó que era, ni més ni menys, que la exposició dels nostres projects i es que, famílies, tenim tanta calor que només podem pensar en posar-nos en remull. Així doncs tots els grups han pogut dinamitzar una gymkhana aquàtica amb proves d’allò més diverses: the bomb game with cathegories, a rally race with multiple obstacles, a furor station and even human bowling! We have had so much fun and we ended up so wet that not even the heat of Deltebre could bother us anymore! It was fantastic!

Després de dinar i per agafar energies per la tarda hem mirat tots junts la pel·lícula de “Encanto” i ha estat un moment de relax genial. 

Per la tarda hem anat tots i totes a la piscina, on hem passat la tarda també en remull fent carreres i esquitxat-nos sense parar! Ha estat molt divertit!

Les colònies estan arribant al final i mirant enrere no ens podem creure la quantitat de moments inolvidables que hem viscut plegats durant aquesta setmana. De ser una complets desconeguts ens hem convertit en una petita família i sabem que demà ens posarem una mica tristos quan ens haguem de dir adéu… Però també tenim ganes de veure-us!

Aquesta nit ens espera una festa de comiat i ben aviat torarem a estar plegat. 

See you tomorrow everybody! Can’t wait to tell you aaaaaall about this summercamp!

Equip de monitors/es.