Lo Polet: Descobrim la història dels arrossars!

Deltebre Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Hello families, friends, cats and dogs!

Ahir vam deixar el blog sense completar i us voliem explicar que després de sopar van aparèixer al nostre meeting point unes persones ben extranyes… Una d’elles ens va explicar que era l’àvia terratinent dels camps d’arrossars que envolten l’alberg i mentre passejava amb la seva neta, la Rice, va arribar una milionària que volia comprar-ho tot. La Rice va intentar impedir-ho però no tenim gaire clar que ho pugui aconseguir així que sembla que l’haurem d’ajudar. Ara per ara tenim a la nostre disposició uns punts que anem obtenint dia a dia amb els que podem comprar diferents premis al Mercat del Cargol Poma. Després de sopar vam jugar al Stratego: un joc cooperatiu on cada persona tenia un rol i junts i juntes havien d’aconseguir trobar la bandera de l’equip contrari, mentre es protegien entre ells i intentaven eliminar els enemics a la vegada. It was so much fun and we went to sleep pretty tired, to be honest. 

Today a new day in Deltebre has arrived and we were expecting the adventures that were to come. A primera hora del matí, just després d’esmorzar i començar el dia amb uns bons estiraments, ens hem dirigit cap a “Lo Polet” un espai d’aprenentatge sobre els arrossars i la seva història on hem pogut viure de primera mà el procés mitjançant el cual s’obté el gra d’arrós. També hem jugat a la bitlla catalana i ens hem pogut banyar al fang… Ha estat d’allò més divertit. 

Al tornar al alberg hem dinat i ens hem dutxat, i després s’ha organitzat un torneig de ping pong i una estoneta de descans i jocs de taula. Because if you thought the day was over… It wasn’t! After this short break we had an English activity prepared… A goose game! Each of the participants wrote some challenges on a piece of paper and then, by teams, they had to get through the game completing whatever challenges that appeared. Moreover, they finished designing their project’s ideas so tomorrow we can start working on them!

Estem molts cansats i cansades però sabem que el dia encara no ha acabat… Després de sopar segurament rebrem una altre visita i de ben segur que ens hauran organitzat un joc de nit o sigui que anem a sopar per carregar les piles.

See you tomorrow everybody! Hope you’re doing alright!

Equip de monitors/es.