Last day of Rotas in Deltebre!

Deltebre Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Hello dear followers of this blog!

Un dia més ens trobem aquí per explicar-vos una mica les diverses activitats que hem fet aquí a Deltebre. Tal i com aus vam avançar ahir a la nit es va dur a terme, al camp de futbol, un increïble espectacle de “Got Talent” on tots els nens i nenes van poder demostrar als monitors i al jurat que tenen doncs amagats: Desde balls, teatres, actuacions de màgia i d’art vam passar una estona ben entretinguda i divertida.

També ens van tornar a visitar els nostres amics dels arrossars: la senyora millonària que encara vol comprar les terres i un noi anomenat Risotto, que ens va confessar estar enamorat de la Rice tot i que no sap gens bé com encarar la situació. Entre tots i totes vam estar donant-li consells i no podem esperar a que arribi la nit per veure si avui, finalment, es troben i poden parlar. Sona interessant, eh?

Aquest matí ha estat l’últim dia de rotacions esportives i anglès, així que a primera hora del matí, després dels estiraments i el zumba de cada dia, Deltes ha agafat les bicicletes i s’ha dirigit al riu Ebre per tal de palejar de valent dins els caiacs, mentre Arrossars s’han enfrontat a la paret del rocòdrom i han demostrat ser tots uns valents i valentes. Meanwhile Cargols and Aiguamolls have stayed at the hostel and, with the help of the teachers, have been finishing the last details of their projects: we have been rehearsing our speeches and making sure all the material is in place and in order. We can’t wait for tomorrow to show everybody and see the result of our efforts. 

Al migdia hem fet un petit taller de papiroflèxia, que juntament amb el ping pong, la música i les polseres ens han permés passar una estona entretinguda i tranquila. A la tarda ha estat el torn dels més petits, els Cargols, de demostrar la seva força palejant damunt del caiac mentre Aiguamolls demostraven ser tot uns micos pujant per les preses i les cordes. Els dos grups més grans, Deltes i Arrossals també han pogut acabar de donar forma als seus projectes. They have also played a game called business game where they have shown the teachers their expertise on building their own business and have had lots of fun. 

Encara ens queda tota la nit i el dia de demà aquí a Deltebre i no podem esperar a veure quines aventures ens depararan les colònies. We will let you know tomorrow, stay tunned!

Best regards,

Equip de monitors/es.