Els dies més esperats: Caiac, escalada i descovering Deltebre!

Deltebre Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Good afternoon everybody!

One day more, we’re here to update you on our adventures in Deltebre. The sun keeps shining and the activities keep coming, and everyday we feel more like home here. Ahir després de sopar vam dur a terme les activitats de cada nit: gossip box i centre d’interès. Va irrompre al nostre meeting point el famós cargol poma, però us hem de dir que no és com ens esperàvem: Ens va intentar robar les motxilles i ràpidament vam entendre que no era una bona companyia. També vam obtenir els nostres primers punts! I ara estem encara més motivats i motivades amb les activitats. 

Vam culminar el dia jugant al joc de nit “En tinc i t’entenc” o els nens i les nenes van haver-se d’empescar mil maneres diferents de comunicar-se amb els seus monitors i monitores. Va ser molt divertit i vam anar a dormir, després de reunir-nos amb els nostres grups de convivència, havent passat una bona estona. 

Aquest matí hem tornat a iniciar les rotes d’anglès i esports! Al matí els Arrossars han marxat a fer càiac i BTT mentre els Deltes s’enfrontaven al rocòdrom i intentaven superar els diferents reptes que els anaven proposant els monitors de referència. Meanwhile Cargols and Aigüamolls stayed in the hostel and started developing their projects. Although being the youngest of the camp are very committed to create a water gymkhana for the older kids. After working indoors for a bit we left the hostel and went to the town in order to do an activity called  “Discovering Deltebre!”. In this activity they had to complete several challenges including taking pictures, exploring the shops and streets and asking locals different questions about their traditions. They did soooo good the teachers were amazed and everybody had a blast!

Després de dinar hem descansat una estona, avui amb la possibilitat de participar en un taller de polseres on hem pogut confeccionar-nos un detall per recordar l’estada. 

Per la tarda s’han invertit les activitats i ha estat el torn dels més petits i petites de fer la rotació d’activitats. Els Cargols ens han demostrat que encara que siguin els més petits de l’estada res els pot aturar… Ni tan sols una paret vertical! Per altre banda els Aiguamolls han palejat de valent amb el caiac, jugant a jocs com el piano on havien de canviar de lloc saltant per sobre els caiacs intentant no caure a l’aigua… Tot un repte! The teens also enjoyed an afternoon around the town of Deltebre solving the discovery activity. 

Ara ens anem a dutxar! Quan amb tant anar amunt i avall estem ben bruts! Esperem que el dia acabi igual de bé que ens ha anat fins ara.

See you tomorrow! Big hugs!

Equip de monitors/es.