Beach Day and Projects!

Deltebre Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Hello and welcome back everybody!

How are you doing? We are very good and having a really good time here in Deltebre. Ahir a la nit el cargol poma ens va robar la Gossip Box i ara estem preocupats perquè era una de les nostres activitats preferides de la nit. També ens van venir a veure els personatges dels terrenys d’arrossars que es volen vendre per informar-nos dels punts que tenia cada grup… I n’estem fent força! A aquestes alçades ja estem poden negociar amb el mercat del Cargol Poma i això ens posa d’allò més contents i contentes. Després d’això vam jugar al Codi amb una variació que el feia molt semblant a l’assalt al castell: Cada grup de convivència havia de copiar un codi punta a punta del camp de futbol però de tant en tant els vigilants del castell sortien a investigar i s’havien de camuflar i aconseguir que no els reconeguessin. En acabar vam estar una bona estona reunides amb els nostres grups de convivència que ja són com una petita família per a nosaltres, i finalment vam anar a dormir. 

Aquest matí tocava marxar plegats i plegades a la platja! Hem anat a Riumar carregats amb els Body Boards, les sombrilles i la xarxa de volleyball i hem passat un matí esplèndid jugant i banyant-nos amb els nostres amics i amigues.

Back at the hostel we have started preparing tonights’ night game… A Got Talent! Tots i totes estan disposats a mostrar-nos un talent ocult que tinguin i no podem esperar a aquesta nit per veure’ls tots!

During the afternoon we have been working with our teachers on our English projects… Probably because of the heat wave we have all decided we want to get wet outside, so now we’re trying to think of the most original challenge or gymkhana in order to have an amazing day on friday morning! At the end everybody - grouped in their tutories - played a game called the mine hunt, where they had to manage their way through a maze without knowing the directions: using cooperation and trial and error method. We really enjoyed it!

Ja hem superat l’equador de l’estada… Aquí el temps passa volant! No volem que acabi mai, però a la vegada tenim ganes de poder-vos explicar les mil aventures que estem vivint. 

See you soon, take care!

Equip de monitors/es.