Primer dia superat!

Deltebre Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Molt bona tarda!

 

Com estem? Nosaltres súper bé!

Avui ha estat el primer dia sencer a l’alberg i les sensacions han estat genials! Ens hem despertat al ritme de la música per activar-nos i hem baixat a esmorzar.

 

Abans de començar amb les activitats corresponents hem fet un parell de coreografies de zumba per activar-nos i moure el cos. Els Cargols Poma i els Aiguamolls hem fet anglès;

 Group cargols decided to immerse themselves in the ninja world and will spent the next days creating a super ninja-esque project. Aiguamolls,They started a journey through a hidden map with a treasure, zombies and many more secrets

Mentrestant els Deltes i els Arrossars  hem estat fent joc amb els patinets, demostrant a l’equip de monitoratge el nostre bon equilibri, i tir amb arc on ha quedat clar que la nostra punteria és boníssima. Totes i tots hem gaudit molt, a més, ens ha semblat molt bona idea això de les penyores, de segur que ha estat un incentiu per posar-li encara més ganes a les activitats!

Després hem anat a dinar per agafar energia i forces per les activitats de tarda.  

Per la tarda els Cargols i els Aiguamolls han fet l’activitat de scootering i de tir amb arc. On han demostrat que son tots i totes uns robbins Hoods amb la punteria. I ha sigut increïble veure’ls i veure-les de com han gaudit sobre dels patinents i el que han après!

Arrossars decided to be very creative and to prepare a chinese shadows show to explain how dreams work and how can we sleep better at night. Today Deltas have started to do the project, and they decided that they are going to prepare a talent show! We also played who am I and other games, and we have had lots of fun!

Ara ens estem dutxant per preparar-nos per el joc de nit que en tenim moltes ganes!!!

 

Bona nit!

Abraçades des de Deltebre.

Fins demà!