La energia mai s'acaba!

Deltebre Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Hola a tothom!

Avui ens hem llevat amb molta energia i preparats per l'últim dia d'activitats!

Després d'esmorzar, Tant els kids com els teens hem pujat al bus i hem anat cap a la platja de Riumar a passar el matí. Hem començat fent unes mega olimpíades tots i totes juntes. On hem pogut veure la destresa que tenen fent llançament de xancletes, la imaginació i la creativitat per fer castells de sorra... Després ens hem dividit en diferentes estacions per anar provant totes les activitats que teníem per fer. Hem fet un torneig de volei i de pales de platja, també han gaudit moltíssim fent l’activitat de bodyboard!!! Estaven per veure’ls i veure-les com agafaven les onades que hi havia avui. El matí ha sigut molt intens però no volíem marxar de la platja!!!

Despres per dinar ens han fet FIDEUA, on hem pogut agafar les forces que ens ha tret la platja.

A la tarda, tant els Kids com els Teens han fet anglès;
Today we saw the final result of the projects: theatre, treasure hunt, ads, talents and many more. Their hard work paid off in spectacular performances that will remain in this hostel’s history! Without them, this would have been impossible!
 

Ara ens hem dutxat i estem reparant les maletes per tornar a casa! Aquesta nit tenim intenció de fer una bona festa de comiat perquè el record de Deltebre 2022 sigui un d'aquests que queda a la memòria durant molt de temps.

Bona nit, famílies, ens veiem demà a les 12h del matí!