Water party & projects.

Deltebre Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 8 a 12 anys - al
Publicat el

Bona tarda!

Com anem? Per aquí tot genial!

 

Avui ens hem despertat amb l’energia i les ganes que ens caracteritzen i hem esmorzat i a les 10 ens hem posat en marxa amb les activitats després de fer una mica de zumba!

 

Pel matí els Cargols Poma i els Aiguamolls han fet anglès. Els dos grups han avançat en el seu projecte, de fet ja el tenen pràcticament acabat! Només queda perfilar els últims detalls i posar les proves en els espais corresponents. Cal dir que tant uns com els altres gaudeixen molt del “Captain is coming” i que algun que altre ens ha demanat de fer anglès tot el dia!!! Com el temps no acompanyava els Deltes i els Arrossars s’han quedat al Alberg fent un bingo musical, en el qual han gaudit molt, tant que s’han estat quasi tot el matí en ell! Després han fet jocs cooperatius per crear més sentiment de germanor i unir encara més el grup.

 

Per la tarda els Cargols Poma i els Aiguamolls han fet gimcana d’aigua, tots i totes han acabat ben remullades i han gaudit molt amb el fet de poder jugar amb globus d’aigua. Els Deltes i els Arrossars han seguit avançant en els seus projectes també, els quals també estan gairebé acabats! Després han fet dinàmiques de cohesió de grup on han trobat espai per explicar coses sobre els seus gustos, aficions...

 

I un cop acabada l’activitat de tarda hem anat tots plegats cap a l’esperada piscina!!! Ens hem remullat, fet aquagym i ha estat un bon tancament de tarda.

 

Seguim molt contents i esperem que vosaltres també estigueu tant bé com nosaltres!

 

Us enviem una abraçada enorme des d’aquestes vistes de camps d’arròs.

Fins demà!