VISITA ALS CAMPS D'ARRÒS

Deltebre Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 8 a 12 anys - al
Publicat el

Molt bona tarda!

 

Com estem? Nosaltres súper bé!

 

Ens hem despertat amb molta energia i preparadíssim pel dia d’avui al ritme de la música.

 

Avui hem sortit per primer cop de l’alberg i hem anat a fer-li una vista a lo Polet, on després de fer una passejada de 20 minutets, hem rebut una master class sobre el procés d’obtenció de l’arròs. I la cosa no acaba aquí! Hem pogut ser particeps; primer hem aprés a distingir l’arròs de les males herbes, després hem separats els granets d’arròs de les espigues amb unes forques de fusta que semblaven súper antigues mentre escoltàvem una cançó que les dones que recollien arròs cantaven i finalment hem separat el gra de la closca per tal de tenir el producte final! Qui hagués dit que s’amaga tanta feina darrera d’un paquet d’arròs... També ens han explicat que les bitlles catalanes es un bon mètode per perfilar les habilitats de caça d’ ocells, per si mai ens trobéssim sense aliments, així que hem fet un petit torneig de bitlles catalanes. Tot i això, la part que més han gaudit ha estat la batalla campal de fang a una zona habilitada al costat dels arrossars. Abans de marxar cap a l’alberg ens hem netejat en una canal; tota una sessió de “spa natural” i “lo Polet” ens ha fet un obsequi per la bona feina feta!

 

Després de dinar hem fet un taller de zumba on hem après alguna de les coreografies per a les cançons que sonaran a la disco!

 

A la tarda ha tocat fer anglès; ens hem separat per grups i cadascú ha continuat treballant en el seu projecte! La veritat és que el ritme de treball és boníssim i les idees que van apareixent són genials. És necessari dir que el nivell d’anglès general és molt alt i això fa que avançar sigui molt ràpid! A més, tots els grups han après diferents cançons en anglès!

 

Ara ens estem dutxant per preparar-nos per la nit. I sabeu què? Farem un joc de nit on cada equip tindrà només 1 MINUT per fer les diferents proves proposades!

 

Seguim exprimint al màxim aquesta estada per poder tenir moltes coses maques per explicar-vos!

 

Abraçades des de Deltebre.

Fins demà!