Segueix l'esport i l'anglès a Deltebre!

Deltebre Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 8 a 12 anys - al
Publicat el

Hi everyone!

Avui ens hem llevat com cada matí al ritme de la música i motivats amb les coreografies dels nostres monitors i monitores!

Després d’esmorzar, els Arrossar i els Aiguamolls han fet anglès. Arrossars han fet un joc per que consistia en fer saber als altres les impressions que teníem d’ells i elles a partir de preguntes i quan han acabat s’han posat amb molta energia amb el projecte; avui ja han fet el primer pase sense papers. Aiguamolls han treballat en el seu projecte, i han acabat de fer les últimes proves del scape room i la decoració! 

Una part dels grups dels petits (els Cargols Poma) han anat al rocòdrom on s’han superat diferents reptes després de fer un escalfament a partir de diferents jocs. Els Deltes han anat al riu a fer kayak i a fer un bany! Podem assegurar que tant uns com els altres hem gaudit moltíssim!

Després de dinar, s’ha fet un taller de polseres, i la veritat és que hi ha hagut una mica de tot, des de lligar-se al canell un tros de fil, fins a dissenys realment complexos. També hi ha hagut un espai de trenes i diferents pentinats i un espai de cartes i mandales.

A l’activitat de tarda, els Cargols Poma han fet una súper caseta de cartró per poder vendre les entrades del seu concert i han acabat de practicar la cançó que cantaran i la coreografia que faran! Els Deltes han estat practicant el Cluedo i assegurant-se que tots els fils estaven lligats per tal que la seva història tingues sentit.  Mentrestant els Arrossars han anat al rocòdrom a fer escalada i els Aiguamolls han agafat les bicis fins al riu Ebre, on una vegada allà s’han remullat i han fet jocs amb els kayaks.

Ara ja ens hem dutxat i ja estem llestos per sopar! I sabeu què? Avui farem un cluedo on intentarem resoldre el misteri que ha tingut lloc entre el pagesos de Deltebre!

Bona nit famílies, fins demà!