Primera Jornada, Primeres Sensacions

Deltebre Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 8 a 12 anys - al
Publicat el

Good afternoooooooon!!!

Primer de tot i abans de res, fer-vos saber que tots i totes estem genial, amb moltes ganes de gaudir d’aquests ESTIU ES TEU!!!

La primera nit a l’alberg ha estat genial, hem dormit mooooolt i ens hem llevat amb moltes forces. Els monitors ens han despertat amb l’altaveu ben fort per a començar el dia amb energia i tot seguit anàvem baixant cap al meeting point, on hem començat el dia amb una bona sessió de ZUMBA!

Després d’esmorzar els Deltes i Cargols Poma han estrenat les activitats esportives, tots dos grups han fet Scootering i Tir amb arc. Hem posat a prova les nostres habilitats i equilibri durant la sessió d’scootering i també hem vist que la punteria espectacular que tenim amb el tir amb arc, la diana del tir amb arc ho diu tot. Mentrestant, els grups d’ Arrossars i Aiguamolls han estrenat les activitats d’anglès. Primer de tot hem fet alguns jocs que ens han permès acabar-nos de conèixer i, després algunes activitats per perdre la vergonya i començar a utilitzar aquesta llengua amb naturalitat. De fet, durant aquesta estona sempre parlem amb anglès.

Després de dinar, hem fet taller de cartells, d’aquesta manera sabrem identificar la nostra habitació amb el super cartell que hem dissenyat amb els companys d’habitació.

Per la tarda, ens hem activat fent un parell de coreografies i seguidament hem començat les activitats!!!

Deltes i Cargols hem fet activitats d’anglès. Primer de tot hem fet alguns jocs que ens han permès acabar-nos de conèixer i, després algunes activitats per perdre la vergonya i començar a utilitzar aquesta llengua amb naturalitat. De fet, durant aquesta estona sempre parlem amb anglès. Després d’aquestes dinàmiques hem fet una petita pluja d’idees de quin volem que sigui el nostre projecte. La veritat és que han sortit propostes molt interessants i motivadores. Durant aquests dies treballarem en equip per aconseguir el resultat esperat i us anirem informant. Arrossars i aiguamolls, hem passat la tarda fent Scootering i Tir amb arc. Durant la sessió d’scootering ens hem hagut de refugiar del sol, protegint-nos amb gorra i crema i MOLTA aigua. D’aquesta manera hem començat la sessió amb jocs i proves per equips i hem pogut finalitzar provant els diferents estils de patinets. Pel que fa tir amb arc, hem posat a prova la nostre punteria, desfiat reptes com explotar globus on dins hi havien reptes a fer….

Ara som a les dutxes i en poca estona estarem sopant! Aquesta nit ens espera un Furor així que haurem de cantar i ballar molt!!!

That’s all for today. See you soon families!