Pojectes i platja! The Last Day!

Deltebre Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 8 a 12 anys - al
Publicat el

Hola a tothom!

Avui ens hem llevat amb molta energia i preparats per l’últim dia d’activitats!

Després d’esmorzar, els Cargols Poma i els Aiguamolls  han pujat al bus i han anat cap a la platja a passar el matí. Després de fer jocs d’aigua i body board han arribat al alberg molt cansats però molts contents, han gaudit molt de les activitats del matí. Els grans s’han quedat al alberg mostrant els seus projectes d’anglès; el Deltes han presentat el seu CLUEDO i els Arrossars han fet un First  Dates. Han demostrat que han treballat molt aquests dies.

Després de dinar, s’ha fet una dinàmica emocional per a que tot i totes poguessin endur-se un record bonic dels seus companys i companyes. En un paper s’han escrit tot allò que els agrada de les persones amb qui han compartit les estades.

A l’activitat de tarda, han estat els Deltes i els Arrossars qui han anat a la platja. S’han dut a terme diverses activitats aquàtiques i body board i després han tingut una estoneta per poder estar entre ells a l’aigua fent-se una remullada. Els Cargols Poma i els Aiguamolls han presentat els seus projectes, un Show amb vendes d’entrades els nostres petits Cargolets i un super Scape Room dels Aiguamolls, dos  projectes súper treballats que els infants han gaudit molt tant preparant com executant. La veritat és que ha estat una tarda molt maca.

Estem molt contents des de tot l’equip de monitors del treball i la diversió dels vostres fills i filles. Ha estat una setmana genial per tots plegats.

Ara ja ens hem dutxat i preparant ja les maletes per tornar a casa! Aquesta nit tenim intenció de fer una bona festa de comiat per a que el record de Deltebre 2021 sigui un d’aquests que queda a la memòria durant molt de temps.

Bona nit famílies, ens veiem demà!