Caiacs, escalades i projectes en marxa!!!

Deltebre Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 8 a 12 anys - al
Publicat el

Hi everyone!

Ahir a la nit vam gaudir moltíssim amb el joc!! Vam fer un munt de proves diferents (fer piràmides amb gots, explotar els globus dels companys, tombar gots amb una pilota de tenis dins una mitja que penjava del cap...). Vam acabar amb un triple empat d’Aiguamolls, Deltes i Arrossars.

Avui ens hem llevat com cada matí al ritme de la música i motivats amb les coreografies dels nostres monitors i monitores!

Després d’esmorzar, els Cargols Poma han continuat amb el seu projecte. Avui s’han encarregat de fer una coreografia per a la seva exhibició i han acabat de escriure la cançó en el pòster gran per a que tothom pugui cantar amb ells. Els Deltes han seguit avançant en el seu Cluedo, acabant de definir els personatges i els espais. Mentrestant els Aiguamolls han anat al rocòdrom a fer escalada i els Arrossars han agafat les bicis fins al riu Ebre, on una vegada allà s’han remullat i han fet jocs amb els kayaks.

 A la tarda, després de dinar, qui ha volgut s’ha inscrit en un got talent on demostraran les seves habilitats davant dels companys i les companyes i un jurat d’allò més selecte, per tant, han hagut de preparar les seves actuacions.

A l’activitat de la tarda els Aiguamolls han fet decoració per el Scape room que estan preparant i els Arrossars han continuat desenvolupant el diàleg dels personatges que apareixeran en el seu programa de televisió. Una part del grup dels grans (els Deltes) han anat al rocòdrom on han superat diferents reptes després de fer un escalfament a partir de diferents jocs. Els aiguamolls han anat al riu a fer kayak i a fer un bany! Podem assegurar que tant uns com els altres han gaudit moltíssim!

Ara ja ens hem dutxat i ja estem llestos per sopar! No sense abans posar-nos lo més “cutres” possibles per a l’activitat del joc de nit!

Bona nit famílies, fins demà!