Parc d'aventures i més platja!

Coma-ruga Xanascat | Multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Bona tarda famílies!

 

Tornem a ser aquí per explicar-vos com estant anant les colònies!

Primer de tot, us expliquem el vespre d’ahir, ja que com us varem dir, tocava perdre una mica la vergonya!

En acabat de sopar vam tenir la visita d’en Luca i l’Alberto, dos nois que semblaven una mica perduts, però amb ganes de fer nous amics. Ens van explicar que volien participar a un torneig que es diu “Copa Coma-ruga”, el qual consisteix en anar superant petites proves i reptes cada dia, i que els agradaria que tots nosaltres hi participéssim amb ells! El premi deien que era una Vespa, i que per a guanyar, ho havien de donar tot en les activitats per tal de sumar el màxim de punts possibles... Ens agraden els reptes, així que tots, grans, petits i monitors, ens va entusiasmar poder participar-hi!

Després vam començar el esperat joc de nit... FUROR! Potser alguns de nosaltres no tenim les millors veus, però vam cantar sense parar! Competien els diferents grups per cantar el màxim número de cançons possibles, i si a part de cantar-les, les ballàvem, teníem punt extra! Fora vergonyes!

 

Parlem d'avui! Al matí ens ha tocat a tots anar al parc d’aventures, i hem pogut demostrar les nostres habilitats per saltar pels arbres, creuar ponts i llençar-nos per les tirolines. Tota una aventura! Aquells que tenien vertigen, han trencat amb totes les seves pors, i el que eren tremolors de nervis al començament, s’ha convertit en grans somriures!

Per la tarda hem tornat a la platja, ahir ens vam quedar amb ganes de més! Ens hem endut el BigSUP, i hem lliscat sobre ell, hem fet volteretes... i tot i que avui la calor no ha estat tant forta, ens hem remullat molt! Ens ho hem passat d’allò més bé, hem rigut, corregut i gaudit cada minut del dia!

 

Ara, com sempre, toca dutxar-se, posar-se ben guapos i guapes, sopar per recuperar les forces, i per la nit... Haurem de demostrar les nostres habilitats un cop més! Demà us ho expliquem tot!

 

Us esperarem amb més notícies!