Més i millor! Rotació d'activitats finalitzada!

Coma-ruga Xanascat | Multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Bona tarda famílies!

 

Ja som aquí de nou, i com sempre, començarem pel vespre d’ahir! Van tornar a visitar-nos en Luca i l’Alberto i ens van ensenyar com estava anant la puntuació dels diferents equips que participen a la Copa Coma-ruga, i per la nostra sorpresa, tots portàvem molts! Cada dia podem sumar punts amb les activitats que fem, però també amb petites coses, que no menys importants, com el companyerisme, la puntualitat... Tot suma! En quan van marxar els nostres visitants preferits, vam començar amb el joc de nit. La Cutre Night! Tots els nois i noies van desfilar per una passarel·la vestits de la manera més estrambòtica que ens podíem imaginar, i la veritat és que el seu estil ens va agradar molt!

 

Després de dormir molt, descansar i recuperar forces i energies amb un bon esmorzar, avui hem acabat de rotar per les diferents activitats que tant ens agraden!

Parlem dels petits de la casa! Avui pel matí els nens i nenes del grup de Aquarius s’han pujat als caiacs i s’han endinsat en el mar, ja que avui les condicions eren perfectes! I no només han palejat seguint un rumb, sinó que també han fet molts jocs de cooperació i equilibri que se’ls hi ha donat d’allò més bé!

Per un altre costat, el grup Orion, ven a prop dels seus companys de Aquarius, estaven pujats a les taules de pàdel surf, fent dinàmiques i navegant en grup com si fossin autèntics surfistes!

Els nostres grups de Hèrcules i Scorpions no han baixat a la platja fins la tarda, ja que pel matí han acabat amb les activitats d’escalada i tir amb arc. Avui eren els nostres Hèrcules els que feien punteria amb les fletxes, i pel que hem pogut veure els ha agradat molt poder apuntar als noms dels companys i així poder posar-los reptes ben divertits! I també ben a prop d’aquests, els nois i noies de Scorpions es pujaven per les parets, literalment, escalant a un ritme molt ràpid, han fet diferents proves i competicions utilitzant les diferents vies que tenim!

 

Com sempre, després de tanta activitat toca reposar forces, i hem aprofitat per començar a preparar-nos les actuacions que farem la nit del dijous... Ja us explicarem quan arribi el moment! No avancem esdeveniments!

 

Arribada la tarda, els nois i noies de Hercules i Scorpion s’han posat el banyador i s’han disposat a convertir-se en els reis i reines del mar. Quin control! Els de Hercules ho han gaudit moltíssim amb els caiacs, han palejat fort i han pogut fer una ruta ben divertida! Per l’altre costat del canal d’embarcacions, els nostres Scorpion també palejaven fort, però amb els pàdel surf! Aquests nois saben fer de tot!

Els grups de Aquarius i Orion no es queden curts tampoc! Els nens i nenes de Aquarius han pujat tantes vegades les vies del rocòdrom que hem perdut el compte, i els de Orion han tingut tanta punteria amb l’arc i les fletxes, que qualsevol diria que era la seva primera vegada!

 

I ara si, els deixem dutxar-se i descansar, aquesta nit tenim una activitat molt relaxant per tal de poder guardar forces per demà... Sabeu què passarà? Ens anem tots plegats al Aqualeon! Quina emoció!

Demà us ho expliquem tot!