Comencem la desitjada rotació d'activitats!

Coma-ruga Xanascat | Multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Bona tarda famílies!

Un dia més estem aquí per explicar-vos les nostres aventures, i començarem per la nit d’ahir!

Després de sopar vam tenir una altra visita inesperada, la Giulia, una noia molt enèrgica que deia participar també a la Copa Coma-ruga, i que estava convençuda que la guanyaria juntament amb en Luca i l’Alberto... Veure’m com acaba la competició!

Més tard, com us vam dir, vam haver de demostrar per equips les nostres habilitats! Vam jugar al “Minute to win”, el qual consisteix en petites proves i reptes a superar en menys d’un minut. No va ser fàcil, la competència era molt alta, però tots ho van donar tot!

I ara si, anem al dia d’avui! Hem començat el dia plovent, però després ha sortit el sol i ens ha deixat començar amb la desitjada rotació d’activitats... Caiac, Pàdel surf, escalada i tir amb arc!

Pel matí els petits de la casa han donat el tret de sortida a les activitats de mar, el grup de Aquarius han fet pàdel surf i body board, i els nens i nenes de Orion han fet caiac. El mar estava una mica mogut, amb les seves onades i corrents clàssiques de Coma-ruga, però tots han pogut gaudir de les activitats sense problema. Aquarius han demostrat el seu equilibri sobre els pàdels fent molts jocs, i més tard han pogut surfejar les onades pujats als body boards! Han acabat esgotats, però molt contents!

Per un altre costat, els grans, Hercules i Scorpion, s’han estrenat amb les activitats escalada i tir amb arc! Els nois i noies del grup de Hercules s’han posat el casc i l’arnès, i després d’aprendre quin és tot el material necessari per a escalar, com funciona, i les diferents tècniques, no han dubtat ni un segon i s’han lligat a la corda. Semblaven autèntics escaladors experts!

Al mateix moment, el grup de Scorpion demostraven la seva punteria amb els arcs i les fletxes! No ha estat fàcil donar a la diana, però si donar al nom dels companys per així poder ficar penyores!

Després de dinar hem seguit amb les activitats, però aquest cop els més grans han baixat al mar a fer caiac i pàdel surf, i els petits han fet escalada i tir amb arc.

Han estat els del grup de Aquarius que han provat sort amb la punteria amb el arc i les fletxes, han pogut practicar i millorar molt les seves habilitats; i els valents de Orion han gaudit molt pujant la paret del rocòdrom i perdent la por.  Es podia veure el mar des de dalt de tot!

Els nois i noies de Hercules han baixat a la platja a fer pàdel surf i body board, i tot i que les onades eren més grans, s’han atrevit a pujar als pàdels i anar a fer una petita ruta mentre ho combinaven amb dinàmiques de grup! I ja per acabar, però no menys important, els més grans de tots han pujat als caiacs i han palejat fort per superar les onades i poder endinsar-se en el mar!

Avui tots i totes ens han demostrat als monitors com de valents són, i n’estem molt orgullosos! Com ja sabeu, després de dutxes toca sopar, i en acabat... Més sorpreses!

Us esperem demà amb més històries i aventures!