AQUALEON!

Coma-ruga Xanascat | Multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Bona tarda famílies!

 

Ens tornem a trobar per posar-vos al dia de les nostres aventures!

 

Repassant una mica la nit d'ahir, vam rebre la visita d'en Luca, l'Alberto i la Giulia, practicant per les diferents proves de la Copa Coma-ruga. En Luca tenia por, però l'Alberto li va recordar el "mantra" que ell utilitza per superar els seus temors. Va explicar que tots tenim un "Bruno" al cap, una veueta que ens recorda què podem fer i què no, les nostres inseguretats... I ens va dir que quan ens trobem davant d'aquestes situacions en les que ens costa atrevir-nos, hem de cridar ben fort "SILENCIO BRUNO" i fer callar aquesta veu! Aquest petit consell els ha sigut molt útil durant el dia d'avui... Us ho expliquem més endavant!

Més tard vam iniciar l'activitat de nit, la qual va ser la "relaxing night", i alguns es van relaxar tant sota la llum de la lluna que es van quedar dormits i tot!

 

I ara si, arribem al dia més esperat per tots nosaltres, petits, gran i monitors! Ens hem anat al Aqualeon! Amb el banyador posat des de que ens hem llevat, les ganes anaven augmentant a mida que passaven els minuts, i en quant l'autocar ha arribat a buscar-nos, ens ha faltat temps per pujar-hi tots!

En quant hem arribat, hem plantat les nostres tovalloles a l'ombra, ens hem cobert de crema protectora, i ens hem separat per grups per anar a pujar a tots els tobogans del parc! Les cares i els somriures de tots al arribar al final de la primera baixada expressaven com es sentien millor que les pròpies paraules! No han deixat tobogan per baixar ja de bon matí, així que després de dinar a les taules de picnic, els ha donat temps a repetir aquells que els ha agradat més i banyar-se en la piscina d'onades. Ben cansats i amb cara de felicitat, hem tornat cap a l'alberg per a dutxar-nos, i descansar. Aquesta nit ens espera una nit plena d'espectacles!

 

Demà us ho expliquem tot!

 

Fins demà!