Olimpíades i Raid a la platja!

Coma-ruga Xanascat | Multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Bona tarda famílies!

Ens trobem un dia més per explicar-vos com ens està anant els últims dies d’estada!

 

Tornant al vespre d’ahir, després de sopar vam tenir la esperada i desitjada activitat de nit del “Got Talent”! Una autèntica competició de talents i espectacles de la mà dels nostres artistes; balls, màgia, humor i moltes més actuacions van omplir la nit d’aplaudiments i grans somriures que van conquistar als membres del jurat, els quals eren molt exigents! Tots i cada un d’ells ho va donar tot, i van deixar a més d’un amb la boca oberta!

 

Aquest matí ens hem despertat amb una mica de tristesa ja que era l’últim dia d’activitats, però mica a mica ens hem anat engrescant vistes les sessions que els monitors tenien preparades!

Pel matí, tant els petits com els grans han baixat a la platja per participar en unes olimpíades ben especials! Han fet curses de crits que s’han sentit des de l’alberg, relleus de triple salt, muntanyes de sorra gegants, i moltes més dinàmiques alternades sempre amb petits banys per refrescar-nos! Tots s’ho han passat d’allò més bé, han participat amb molta energia i han fet molta pinya!

Per la tarda també hem tornat a la platja tots, per fer la última prova que puntua doble per a la competició de la Copa Coma-ruga. Un “raid” que consistia en un duatló combinant les habilitats de córrer i nedar, participant per equips i puntuant amb temps! Ens han sorprès molt com de ràpid es mouen per la sorra i l’aigua! Han acabat una mica cansats, però contents de l’esforç invertit!

 

Ara toca dutxes i posar-se ben guapos, que aquesta nit tenim la gran festa de comiat! Ballarem tots al ritme de la música i gaudirem de la última nit d’aquestes inoblidables colònies de l’Estiu és teu!

Us esperem a tots i totes demà a les 12h del migdia amb ganes d’explicar-vos les nostres aventures en persona, però a la vegada entristits per posar punt i final a aquesta meravellosa setmana!

Fins demà famílies!