Segon dia de COMBIS!!!

Coma-ruga Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Good evening families!!!

Avui ens hem aixecat amb l'energia al màxim i amb moltes ganes de viure un dia més aquestes colònies que tant estem gaudint!

Ahir després de la dutxa, mentre esperàvem per començar el joc de nit van aparèixer un altre cop el Luca i l'Alberto, aquest cop acompanyats d'una noia, la Guilia. Ella ens va explicar que està preparant-se per participar a l'anomenada cursa de Coma-ruga, on el guanyaor s'emportarà la copa Coma-rugui, a l'escoltar-ho tant l'Alberto com el Luca s'hi van voler apuntar, i nosaltres tampoc ho vam dubtar. La Guiula ens va explicar que durant aquests dies ens haurem de preparar per poder-hi participar i estem molt emocionats per començar!!! 

Al finalitzar el show vam començar el FUROR! Un joc de nit en el que vam haver de cantar cançons segons la categoria que els monitors ens proposaven! Ens ho vam passar super bé i vam acabar amb una batalla de ball en la que tothom ho va donar tot!

Tornant al dia d'avui us hem d'explicar que els TEENS han seguit amb els seus projects d'anglès durant el matí. Els Bravado han començat a dissenyar les proves de la seva Gymkana i tot comença a prendre forma. Els Empatio han dissenyat el taulell de la seva Oca i han començat a construir tots els elements del joc. Per últim els Rezisto han començat a pensar les preguntes que apareixeran al seu Show televisiu. Tots els grups estan molt motivats amb els seus projectes i tenen moltes ganes de poder-los ensenyar l'últim dia als altres grups.

Per altra banda els KIDS han fet les activitats d'esport: Caiac, Escalada, Tir amb arc, Paddle surf i Body Board! S'estan tornant tots uns professionals en navegar pel mar!

Al migdia hem fet el taller de Zumba i amb l'ajuda dels monitors ens hem après la coreografia de moltíssimes cançons!

A la tarda hem fet rotació de torns. Els TEENS han marxat a fer les activitats esportives i els KIDS s'han quedat fent English class. Els Malabara han començat a preparar les proves del seu Escaperoom, proves d'enginy, esportives i de coneixement, ho tenen tot! Els Amikeco estaven una mica indecisos amb el seu shortfilm així que han volgut fer un canvi de project i finalment faran una Gymkana. Finalment els Lojaleco també s'han posat mans a l'obra per dissenyar les proves de la seva Gymkana. Sembla que dissabte haurem d'activar tots els nostres sentits per poder superar totes les proves que ens estan disenyant!!!

Ara ens n'anem cap a la dutxa i tot seguit a sopar! Us deixem per avui famílies!!! 

See you tomorrow!!!

Equip de Monitors/es