Primer dia de colònies a Coma-ruga!!!

Coma-ruga Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Hello families!!

Primer dia de colònies i ja hem arrencat amb les activitats! Tots amb molta energia i ganes de donar-ho tot!

Ahir a la nit mentre sopàvem ens van sorprendre dos personatges ben curiosos parlant un idioma semblant a l'italià, però la veritat és que no els vam acabar d'entendre, semblaven bastant desorientats, de ben segur que aviat tornaran a aparèixer per l'alberg i en podrem treure l'entrellat.

Després de sopar vam reunir-nos en grups per preparar el dia d'avui i tot seguit ens en vam anar a dormir per carregar piles.

El dia d'avui ha començat amb uns bons balls matinals de ZUMBA que ens han deixat com nous. Tot seguit els TEENS ens hem separat per anar a fer English class! Les teachers ens han preparat unes dinàmiques molt divertides que ens han fet perdre la vergonya i obrir-nos a les altres persones del grup, ja comencem a fer pinya!!! Durant la classe hem decidit els projects que voldrem fer durant aquesta setmana, han sortit unes idees molt originals!

El grup BRAVADO s'ha decantat per fer una Gymkana on els altres grups hauran de superar una sèrie de proves i resoldre l'enigma que amaga aquest alberg! Els EMPATIO han decidit que faran un joc de l'Oca gegant, que consistirà en superar diferents tipus de proves i anar avançant pel taulell! Per últim els REZISTO prepararan un Show televisiu on ens mostraran diferents programes com ara el Pass the word o el Trivial!

Els KIDS han començat el dia amb les activitats esportives!!!! El grup AMIKECO han fet escalada i tir amb arc, ho han fet tan bé que sembla que aviat podran pujar a l'Everest. Per últim el grup MALVARA s'ha iniciat amb el Paddle-surf, més d'un ha acabat caient a l'aigua, és ben complicat aguantar l'equilibri!

Després de dinar ens ha passat una cosa ben curiosa, han aparegut uns altres personatges amb pintes de pescador (que estem segurs que estan relacionats amb els que van aparèixer ahir a l'hora de sopar) preguntant-nos si havíem vist algun monstre marí pels voltants de l'alberg, tot plegat és ben estrany, esperem tenir-ne notícies aviat. També hem aprofitat per fer els cartells de les habitacions i gaudir d'un temps lliure amb els nostres companys i companyes.

A la tarda...Canvi de torn! Els TEENS hem fet les activitats d'esport, els REZISTO i els BRAVADO ens hem pogut refrescar al mar fent Paddle-surf i Caiac, per altra banda els EMPATIO hem estat fent escalada al rocòdrom de l'alberg.

Els KIDS hem començat a plantejar els nostres English projects. Els MALAVARA han escollit fer un escaperoom de misteri! Ens han explicat que voldran afegir-hi algunes proves d'aigua, així que ja podem anar preparant el banyador! Per últim els AMIKEKO han decidit que rodaran un Shortfilm! Tenim moltes ganes de veure el seu talent com a actors i actrius!!! Els LOJALECO han decidit que faran una Gymkana plena de pistes I proves que els altres grups hauran de resoldre! De ben segur que s'hi hauran d'esforçar de valent!

Ara ens n'anem a les dutxes per entrar ben nets al menjador, omplir l'estómac i agafar energia pel joc de nit! Un ocellet ens ha explicat que aquest joc de nit es tracta del FUROR! Així que ja podem anar escalfant les nostres cordes vocals!!! Us deixem famílies! Demà més i millor!!!

 Goodnight! Fins demà famílies!

Equip de Monitors/es