LAST DAY IN COMA-RUGA

Coma-ruga Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Hello families! Un dia més us portem el noticiari de Coma-ruga!

Avui ha estat el nostre l'últim dia complet en aquesta bombolla tan maca que hem creat i no us enganyarem, estem una mica tristos per haver de marxar. Alhora estem molt feliços d'haver pogut gaudir d'aquestes colònies i viure tantes experiències úniques amb els nostres companys i companyes. De ben segur que mai oblidarem aquestes colònies i que l'any que ve voldrem tornar a Coma-Ruga!

Ahir a la nit mentre esperàvem per començar el joc de nit van tornar a aparèixer els nostres estimats personatges. Mentre ens explicaven com els havia anat el dia van aparèixer els nois malcarats i els van començar a perseguir! Ens van robar les sabates i les van escampar per tota la pineda. Tots vam riure molt, però ens va tocar anar a recuperar les sabates! Quin embolic!

Després de tot aquest show vam començar el joc de nit! El joc es deia "En Tinc i T'entenc" i consistia en aparellar una llista de frases fetes amb la seva corresponent acció (fent un tik tok, donant voltes, saltant) van esforçar-se moltíssim i els guanyadors van ser els grups Amikeco i Empatio!

Avui al matí ens hem aixecat amb moltes ganes d'aprofitar el dia. Els TEENS han baixat la platja a fer les Olimpiades! Han hagut de superar una sèrie de proves en equip que els han fet suar de valent! Sort que tenien a prop l'aigua i després de les activitats s'han pogut refrescar a l'aigua del mar.

Per altra banda, els KIDS han exposat els seus projectes d'anglès. Tots i totes s'han esforçat moltíssim per poder-los lluir i el resultat ha estat fantàstic. Hem pogut gaudir d'uns projectes magnífics que ens han fet pensar, córrer i riure!

Després de dinar ens hem separat per grups de convivència i hem posat en marxar una dinàmica emocional en la qual ens hem pogut obrir a la resta del grup i expressar les nostres emocions. Ha estat un moment molt màgic i ens ha encantat poder compartir-lo amb els nostres nous amics.

 A la tarda canvi de torns. Els KIDS han baixat a la platja a fer les Olimipades i els TEENS han posat en marxa els projectes! A tots i totes ens ha fet molta il·lusió poder ensenyar la feina que hem estat fent durant tota la setmana i us hem de dir que els tres projectes han estat tot un èxit!

Ara ens n'anem a la dutxa a posar-nos macos i maques per la Disco Night!!! De ben segur que ho donarem tot a la pista de ball i que ens n'anirem a dormir ben cansats!

Fins aquí l'informe d'avui famílies! Ens veiem demà!!!

 

Equip de Monitors/es