ADVENTURE PARK AND AQUALEÓN DAY!

Coma-ruga Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Hello super fmilies!!!

Ahir us vam deixar amb les ganes de saber que passaria abans del joc de nit...doncs els nostres personatges van tornar a aparèixer per practicar la segona prova de la copa Coma-ruga. Aquesta consistia a travessar un gran riu! Els nostres personatges se les van enginyar totes per poder aconseguir-ho i quina imaginació que tenen! Finalment ho vam aconseguir tots i ja hem superat la segona prova! Pròximament esperem que es tornin a presentar amb la tercera prova!!!

Després del show vam començar el joc de nit! Aprofitant que havia estat un dia molt mogut vam optar per fer una relaxing night i tots ens vam quedar adormits escoltant les històries que ens van explicar els monitors! Va ser un moment molt maco i estem molt agraïts d'haver-lo pogut viure!!!

Avui al matí ens hem aixecat amb molta energia i preparats per fer rotar les activitats d'ahir! Els TEENS hem passat el dia al Aqualeón! Els més atrevits s'han decantat per pujar als tobogans més alts mentre que d'altres han preferit remullar-se a la piscina. Tots hem passat un dia genial ple d'adrenalina i rodejats d'amics.

Per altra banda els KIDS han fet English class al matí. Els Lojaleco estan a tope amb la seva gymkana i ja estan preparadíssims per posar-nos a prova aquest dissabte durant la presentació dels projects! Els Amikeco també han pogut acabar el seu project, sembla que les seves proves contindran bastantes proves d'aigua així que anirem preparats!!! Finalment els Malabara ja han acabat de decorar el seu escaperoom i amagar-hi totes les pistes! Dissabte haurem de carregar-nos d'energia per poder resoldre tots els enigmes que ens esperen amb els projects!

Avui serà una nit molt especial, ja que farem el joc del GOT TALENT, en el qual cada grup sortirà a mostrar-nos els seus talents ocults, davant d'un jurat que ens ho farà passar d'allò més bé!

Us deixem ja que anem cap a la dutxa i després a sopar! Demà ens tornem a trobar! Goodnight families!

Equip de Monitors/es