.

LAST DAY IN COMA-RUGA

Hello families! Un dia més us portem el noticiari de Coma-ruga!

Avui ha estat el nostre l'últim dia complet en aquesta bombolla tan maca que hem creat i no us enganyarem, estem una mica tristos per haver de marxar. Alhora estem molt feliços d'haver pogut gaudir d'aquestes colònies i viure tantes experiències úniques amb els nostres companys i companyes. De ben segur que mai oblidarem aquestes colònies i que l'any que ve voldrem tornar a Coma-Ruga!

Publicat el
.

LAST DAY OF ROTAS!!!

Hello super families!

Avui, després de dos dies d'Aqualeón i AdventurePark hem tingut un dia més tranquil·let, hem tornat amb les activitats esportives i les English class!!!

Abans de començar a explicar-vos el dia d'avui recapitulem la nit d'ahir! Com tots esperàvem, els nostres estimats personatges van aparèixer altre cop per presentar-nos la tercera prova de la Copa Coma-ruga. Aquest cop consistia en gravar un Tik Tok! Tal com esperàvem, tots van poder superar la prova i amb molt bona nota!

Publicat el
.

ADVENTURE PARK AND AQUALEÓN DAY!

Hello super fmilies!!!

Ahir us vam deixar amb les ganes de saber que passaria abans del joc de nit...doncs els nostres personatges van tornar a aparèixer per practicar la segona prova de la copa Coma-ruga. Aquesta consistia a travessar un gran riu! Els nostres personatges se les van enginyar totes per poder aconseguir-ho i quina imaginació que tenen! Finalment ho vam aconseguir tots i ja hem superat la segona prova! Pròximament esperem que es tornin a presentar amb la tercera prova!!!

Publicat el
,

Segon dia de COMBIS!!!

Good evening families!!!

Avui ens hem aixecat amb l'energia al màxim i amb moltes ganes de viure un dia més aquestes colònies que tant estem gaudint!

Publicat el
.

Primer dia de colònies a Coma-ruga!!!

Hello families!!

Primer dia de colònies i ja hem arrencat amb les activitats! Tots amb molta energia i ganes de donar-ho tot!

Ahir a la nit mentre sopàvem ens van sorprendre dos personatges ben curiosos parlant un idioma semblant a l'italià, però la veritat és que no els vam acabar d'entendre, semblaven bastant desorientats, de ben segur que aviat tornaran a aparèixer per l'alberg i en podrem treure l'entrellat.

Publicat el
,

Welocme to a new Camp in Coma-Ruga!!!

Hello famílies,

L'entrada d'avui ha anat genial! Estem molt emocionats i emocionades i tenim moltíssimes ganes de començar aquestes colònies. Només arribar ens hem instal·lat a les nostres habitacions i hem sortit fora amb el nostre grup de convivència, i als nostres monitors! Allà hem fet uns quants jocs de coneixença per anar fent fora la vergonya, tothom té moltes ganes de passar-s'ho bé i fer amics.

Publicat el